BV REAL Na predaj reštaurácia s penziónom 1596 m2 Malinová okres Prievidza 70040

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
539 m
2
okres Prievidza
Malinová
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitný maklér Miroslav Fazika a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj dlhé roky zabehnutú reštauráciu s penziónom v regióne Horná Nitra, v obci Malinová v okrese Prievidza. Je to kúsok do známych Bojníc, kde môžete navštíviť Bojnický zámok, ZOO, kúpele i kúpalisko Čajka alebo neďaleko je aj lyžiarske stredisko Skiarena Kľak alebo aj Čičmany.

Nehnuteľnosť je situovaná v centre obce a ponúka skvelú investičnú príležitosť.

Pozostáva z čiastočného podpivničenia, prízemia a obývateľného podkrovia, do ktorého je samostatný vchod.

Na prízemí sa nachádzajú viaceré miestnosti reštaurácie s pizzeriou, salónik s krbom, posedenie kaviarne, výčap, kompletné vybavenie reštauračnej kuchyne, sociálne zariadenia aj pre mužov aj pre ženy a personál, letná terasa, kancelária a nachádza sa tam aj samostatná sauna s vlastným vchodom.

V podkroví sa nachádzajú 2 veľké apartmány s vkusným zariadením, s dreveným obkladom, v každom je kuchynka so sporákom, digestorom, linkou a dresom, kúpeľňou so sprchou a umývadlom, samostatným WC s umývadlom, televízor. Každý apartmán má aj vydláždenú terasu s pekným výhľadom. Tieto apartmány je možné využiť aj na samotné bývanie majiteľa alebo na krátkodobé alebo dlhodobé ubytovanie hostí.

Na nehnuteľnosti sú plastové okná, murivo tehlové, zateplenie, krytina z ťažkej škridle, vykurovanie ocelovými radiátormi, v saune je podlahové kúrenie, ohrev vody je kotlom na plyn, 3 x bojlerom a 1 prietokovým ohrievačom v podkroví. Vo väčšine miestností sú keramické dlažby a v podkroví aj plávajúce podlahy. Objekt je vybavený klimatizáciou na prízemí, TV rozvodom, telefónom, WI-FI sieťou a bezpečnostným zabezpečením.

Pri vchode do apartmánov sa nachádzajú aj 3 garáže pre osobné motorové vozidlá a parkovisko. Súčasťou pozemku je aj pekne upravená záhrada s vonkajším posedením pre hostí s možnosťou grilovania a detské ihrisko s preliezačkami a hojdačkami a záhradný domček, ktorý bol využívaný v letných mesiacoch na predaj zmrzliny.

Reštaurácia je výborne dispozičné riešená vhodná aj na rôzne oslavy, svadby, kar a firemné posedenia aj s možnosťou ubytovania.

Nehnuteľnosť sa predáva aj so zariadením a v prípade záujmu po dohode s majiteľmi je možnosť prepisu aj nezadĺženej firmy, ktorá prevádzkuje túto reštauráciu aj s penziónom. Výhoda by pri tomto prepise by bola pre nového majiteľa, nebolo by nutné nanovo vybavovať rôzne povolenia potrebné na prevádzkovanie tejto prevádzky.

Jediný dôvod predaja je, že majitelia sú už na dôchodku a už na dôchodku by si chceli oddýchnuť.

V roku 2017 bol robený znalecký posudok na sumu 204000 €, ktorý je k dispozícii k nahliadnutiu.

Celková výmera pozemku je 1596 m2.

Odporúčanie makléra: dobrá lokalita, blízkosť potravín, nablízku prímestská zástavka, blízkosť lesa, neďaleko lyžiarske stredisko Skiaréna Kľak.

Cena je 187000 € je konečná, neplatíte nič navyše.

V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy:

- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve

- poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami)

- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia

Možnosť platby v hotovosti aj na úver.

Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista.

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. 0918 709 037, alebo mailom: mfazika@bvreal.sk alebo osobne v kancelárii BV REAL.

Web makléra: www.fazikamiroslav.sk

číslo zákazky 70040

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno

Na mape: BV REAL Na predaj reštaurácia s penziónom 1596 m2 Malinová okres Prievidza 70040

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.