DELTA - Výrobná hala s administratívnou budovou na predaj Markušovce

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
1139 m
2
okres Spišská Nová Ves
Markušovce
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 184 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka Vám ponúka na predaj výrobnú halu s veľkou betónovou plochou na predaj Markušovce, okres Spišská Nová Ves.

OBJEKT: Zastavaná plocha areálu je 1139 m2. V areáli sa nachádza jedna veľká výrobná hala rozdelená na dve časti a jedna administratívna budova. Vo výrobnej hale sa nachádza funkčný mostový žeriav s nosnosťou do 5t. A pred výrobnou halou sa nachádza rozľahlá spevnená plocha.

Na pozemku sa nachádzajú kompletné inžinierske siete. IS: vlastná trafostanica, plyn privedený k areálu, vlastné 2 studne, vodáreň, obecná prípojka, kanalizácia obecná.

Administratívna budova má 2 nadzemné podlažia pričom:

1 a 2 NP sú administratívne priestory z kanceláriami a sociálnym zariadením. Administratívna časť je kompletne zrekonštruovaná vrátane novej elektroinštalácie a vody.

Rýchla dostupnosť na diaľnicu z areálu (15 minút). Areál sa nachádza vo výbornej lokalite mimo obce (možnosť akéjkoľvek výroby a taktiež aj dostatok skladovacieho priestoru, prípadne parkovisko pre kamióny na spevnenej ploche).

CENA: 420.000,-€ bez DPH

V prípade vážneho záujmu možná dohoda.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: DELTA - Výrobná hala s administratívnou budovou na predaj Markušovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.