Na predaj administratívna budova v centre mesta Martin

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
400 m
2
okres Martin
Martin
A.Kmeťa
pred 310 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 298 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj administratívnu budovu s možnosťou všestranného využitia v centre mesta, na rozhraní ulíc Kuzmányho a A. Kmeťa. Budova je dvojpodlažná s čiastočným podpivničením, postavená na pozemku o výmere 550 m2, so zastavanou plochou 213 m2, pôdorys má tvar písmena L. Zastrešenie je sedlovým krovom pokrytým betónovou krytinou, schodiskový priestor je presvetlený vikierom. Okná a dvere sú plastové. Vykurovanie je radiátorové, napojené na plynový kotol, príprava teplej vody je samostatným zásobníkom. Vodovodná prípojka je napojená na mestský vodovod.

Dispozičné riešenie: Suterén slúži ako technické podlažie, kde sa nachádza kotolňa a skladové priestory. Prízemie objektu je využívané na vstupné a administratívne priestory. Z priestoru chodby sú prístupné 4 kancelárie a sociálne zariadenie. Na II. nadzemnom podlaží je situovaných 5 kancelárii a sociálne zariadenie.

Súčasťou areálu sú aj garáže so zastavanou plochou 81 m2, pre garážovanie troch motorových vozidiel.

Cena 590 000,- EUR.(cena zahŕňa kompletný právny servis a poradenstvo, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny).

Predaj tejto nehnuteľnosti zabezpečuje Reality ASTORIA, s.r.o., M. R. Štefánika 10, Martin. KONTAKT: Ing. Marián Slezák, 0907 601 552, slezák@astoria.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Garážové státie:
áno
Alarm:
áno

Na mape: Na predaj administratívna budova v centre mesta Martin

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.