Prevádzky, Martin

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
14426 m
2
okres Martin
Martin
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj lukratívny podnikateľský objekt s pozemkom v lokalite Martin, len cca 3 minúty od centra mesta s výbornou dostupnosťou a vlastnou príjazdovej cestou. Celková výmera objektu je 14. 426 m2. Objekt pozostáva z prevádzkovej budovy, ktorá je využívaná ako ubytovacie zariadenie s kapacitou 50 lôžok. Je čiastočne podpivničená a má dve podlažia.

1. PP - kotolňa a sklady paliva, bar so samostatným vstupom zo západnej strany

1. NP - kompletne prerobený 3-izbový byt s krbom s vlastnou kúpeľňou a WC, kancelária, kuchyňa, jedáleň, 4 izby, spoločné WC, spoločná kúpeľňa, chodba, schodište, sklad a recepcia

2. NP - kompletne prerobený 3-izbový byty vlastnou kúpeľňou a WC, 7 izieb, spoločné WC a kúpeľňa, chodba

V objekte sa nachádzajú aj garáže, dielne, sklady, príslušenstvo a nebytové priestory, ktoré sa využívajú na prenájom cca. 10 firmám.

Areál má vlastný oplotený dvor a pred budovou sa nachádza vlastné parkovisko. Areál má všetky inžinierske siete

Nadštandardný objekt ponúka všestranné využitie : objekt vhodný na realizáciu developerskeho projektu, rekreačné účely, hotel, galérie, výstavné priestory, obchodný reťazec, reprezentačné sídlo, sídlo administratívnej budovy, komplex sídla firiem, poliklinika, byty, alternatíva sociálne byty, výrobné priestory pre výrobnú spoločnosť rovno s možnosťou ubytovania, atď.

Objekt sa nachádza v pokojnej lokalite na slnečnom mieste obklopený zeleňou

Na nehnuteľnosť nie je vystavený energetický certifikát.

Kontakt: Denisa Kubizňová +421 917 650 188, +421 907 352 553

Zabezpečujeme kompletný servis vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva, diskrétnym riešením výkupov bytov v exekúcií a v dražbe s platbou do 24 hodín, sprostredkovanie predaja nehnuteľností, prenájmu, výstavbe nových rodinných domov v stave holodom ako aj na „kľúč“, vrátane kompletnej rekonštrukcie bytov a domov až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Strážna služba:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.