Odstúpenie potravín aj s tovarom v Medzanoch - veľmi výhodne (F001-15-ANJ3a)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
90 m
2
okres Prešov
Medzany
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 89 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F001-15-ANJ3a

Drahí priatelia,

Uvažujete nad tým, žeby ste si otvorili vlastné podnikanie, ale neviete ako? Alebo chcete rozšíriť sieť svojich prevádzok? V tomto prípade pre vás máme skvelú správu!

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj potraviny v obci Medzany neďaleko Prešova (11km) s veľmi ľahkou dostupnosťou na hlavné ťahy, a to cez Malý alebo Veľký Šariš.

Potraviny sa nachádzajú v budove Obecného úradu Medzany a prešli kompletnou rekonštrukciou v roku 2021, kedy boli vymenené elektrické obvody a vodovodné potrubia. Rovnako tak je vynovená aj budova obecného úradu.

Pred budovou sa nachádza veľké parkovisko, vstup do obchodu je cez zrekonštruované schodisko s bezbariérovým prístupom. Budova je chránená kamerovým systémom a vonkajším aj vnútorným alarmom napojeným na majiteľa prevádzky mobilnou aplikáciou.

Prevádzka o veľkosti 90 m2 je vybavená vlastným pultom, pokladňou, tlačiarňou, váhou, dvoma mraziarenskými a dvoma chladiarenskými boxmi. Skladová časť obsahuje veľké kovové regály na tovar a chladničku. Prevádzka sa predáva aj s tovarom.

Veľmi výhodné sú prevádzkové náklady týchto obchodných priestorov, ktoré obec prenajíma za symbolické 1 euro, vykurovanie a voda je zdarma. Jediné, za čo majiteľ platí, je elektrina meraná vlastným elektromerom.

Páči sa vám myšlienka začať predávať vo svojom obchode hneď teraz, no nemáte peniaze? NEVADÍ! S financovaním vašich nových obchodných priestorov vám vieme pomôcť prostredníctvom nášho finančného oddelenia, ktorého služby sú pre vás, samozrejme, zdarma. Preto nás neváhajte kontaktovať, dohodnite si s nami obhliadku týchto zaujímavých priestorov a začnite podnikať už dnes!

my.matterport.com/show/?m=yLUyHYZEhgE

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Odstúpenie potravín aj s tovarom v Medzanoch - veľmi výhodne (F001-15-ANJ3a)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.