Prevádzkový výrobný a skladový objekt (pekáreň), 600 m2, všetky IS, Moravany nad Váhom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
600 m
2
okres Piešťany
Moravany nad Váhom
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 219 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj prevádzkový výrobný areál v okrajovej časti (mimo zastavaného územia) obce Moravany nad Váhom, iba 7 km od Piešťan: Jedná sa o súbor prevádzkových jednopodlažných budov, slúžiacich ako sklady, kancelárie, výrobné haly, technické zázemie (šatne, dielne,...) a nákladný dvor s parkoviskami. Celková výmera pozemkov tohto objektu je 2524 m2, z toho zastavaná plocha je 615 m2. Budovy prešli čiastočnou rekonštrukciou (posledná v roku 2015). Samotná stavba pekárne je jednopodlažná budova s neobytným podkrovím a rozostavanou prístavbou, celá stavba obsahuje priestory:

3 x sklady,2 prístavby skladu, výrobná hala pekárne, výrobňa pečiva, výrobňa cesta, kysiareň, umývareň prepraviek, 2 x miestnosť pre expedíciu, prístrešok, zádverie, 2 x kancelárie, šatňa ženy, sprcha ženy, WC ženy, šatňa muži, sprchy muži, WC muži, sklad. K dispozícii dostatok parkovacích miest v nádvorí pre zamestnancov aj klientov, pozemok je dopravne napojený na prístupovú komunikáciu.

Objekt je napojený na všetky IS, zdrojom tepla sú elektrické vykurovacie telesá, splaškové vody sú odvádzané do existujúcej žumpy. Objekt disponuje požiarnou nádržou o objeme 35 m3. Cena zahŕňa kompletné vybavenie odstavenej pekárne, vrátane technológií!

Názor makléra: Zabehnutý výrobno-prevádzkový objekt optimálnej lokalizácie, veľkorysej výmery za dostupnú cenu. Benefitom je hodnotné technologické vybavenie, zahrnuté v cene, ako aj výhodná poloha objektu (mimo zastavaného územia, dostupnosť privádzača diaľnice D1, železnica, letisko do 10 km) a pozemky dostatočnej výmery pre potenciálnu ďalšiu výstavbu, poskytuje objektu široké možnosti využitia.

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality. Zavolajte nám, radi Vám zabezpečíme obhliadku tejto nehnuteľnosti.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane provízie, vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov

Okrem toho poskytujeme svojim klientom poradenstvo a vybavenie financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, vypracovanie súdnoznaleckého posudku, vypratanie nehnuteľnosti a pod.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy D.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Dohodnite si obhliadku už dnes!

R1reality ... rýchla cesta k Vášmu podnikaniu!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Počet hál:
17
Elektrina:
áno
Plyn:
áno
Voda:
áno

Na mape: Prevádzkový výrobný a skladový objekt (pekáreň), 600 m2, všetky IS, Moravany nad Váhom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.