3D,VIDEO, PROJEKT REZIDENCIA SMETANOVÁ, STARÉ MESTO, NITRA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
540 m
2
okres Nitra
Nitra
pred 118 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 117 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ARCHEUS reality Zvolen Vám ponúka projekt bytového domu REZIDENCIA SMETANOVÁ. Pozemok nehnuteľnosti sa nachádza v centre mesta Nitra, v mestskej časti Staré mesto na Smetanovej ulici. Len 150 m od obchodného centra Mlyny.

Pozrite si 3D PREHLIADKU: https://bit.ly/ProjektrezidenciaSmetanovaNitra

Bytový dom má projekt na 4 veľkometrážne byty, každý na samostatnom podlaží. Všetky byty majú k dispozícii terasu alebo loggiu.

Predná časť pozemku je riešená na výstavbu parkovacích miest pre 8 osobných motorových vozidiel pre rezidentov bytového domu na vlastnom pozemku. Zadná časť pozemku je riešená ako park a oddychová zóna pre rezidentov bytového domu.

K nehnuteľnosti je vydané právoplatné Stavebné povolenie v októbri 2020 na výstavbu bytového domu.

Dispozičné riešenie:

Prízemie - vstupná chodba, práčovňa , obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, spálňa, dve samostatné kúpeľne s wc a detská izba.

1 nadzemné podlažie – vstupná chodba, práčovňa , obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, spálňa, dve samostatné kúpeľne s wc a detská izba. Vstup na terasu z kuchyne a zo spálne.

2 nadzemné podlažie – vstupná chodba, práčovňa , obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, spálňa, dve samostatné kúpeľne s wc a detská izba. Vstup na terasu z kuchyne a zo spálne.

3 nadzemné podlažie - vstupná chodba, šatník , obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, spálňa, dve samostatné kúpeľne s wc a detská izba. Vstup na terasu z obývacej izby , chodby a z detskej izby.

Popis nehnuteľnosti:

- rozloha pozemku 660 m2

- úžitková plocha ....... m2

- 4 izbový byt s rozlohou 129,70 m2 (prízemie)

- 4 izbový byt s rozlohou 136,77 m2 + terasa 45 m2 (1 nadzemné podlažie)

- 4 izbový byt s rozlohou 136,77 m2 + terasa 45 m2 (2 nadzemné podlažie)

- 4 izbový byt s rozlohou 136,40 m2 + terasa 50 m2 (3 nadzemné podlažie)

- orientácia bytového domu na všetky svetové strany

- Elektrina – 220V/380V

- IS na pozemku – elektrina, voda

Výhody:

Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí pokojná a vyhľadávaná lokalita. Lukratívna poloha, len 150 m od Obchodného centra Mlyny.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ,obchodné centrum, pošta, zdravotnícke zariadenie, zastávka MHD, školy, škôlka, potraviny, reštaurácie...

Naše služby zahŕňajú ARCHEUS balíček – pomocou ktorého Vám zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, kontaktujte ma na t.č. 0902 047 614 a na mojzisova@archeus.sk.

Buďte medzi prvými, ktorým daný projekt REZIDENCIA SMETANOVÁ ukážeme.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.