Obchodný priestor na prenájom v centre Nitry v nákupnej zóne POLYGON s výmerou 91,57 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
91 m
2
okres Nitra
Nitra
pred 79 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si moderovanú videoprehliadku obchodného priestoru: https://youtu.be/h8XiCv_8Eks

TUreality Vám ponúkajú do prenájmu obchodnú prevádzku momentálne využívanú ako predajňu dámskeho oblečenia v Nitre v centre mesta v nákupnom centre POLYGON.

Lokalita je Nitranom veľmi dobre známa a cez POLYGON prejde denne množstvo ľudí, ktorí dochádzajú do Nitry. Cez POLYGON prechádzajú k autobusovej a vlakovej stanici.

Samotná obchodná prevádzka sa nachádza v dvojpodlažnej budove, kde sú ďalšie prevádzky pre obchod a služby so stálou klientelou.

Daný priestor disponuje plochou 91,57 m2 a bude voľný od 1.11.2022. Zariadenie prevádzky konkrétne, nábytok, regále pre oblečenie, skúšobné kabínky, dve klimatizačné jednotky a zabezpečovacie zariadenie prepojené na strážnu službu ostávajú v rámci predaja. Tak že ak hľadáte vhodný priestor na podnikanie s oblečením tak ste ho práve našli.

Samozrejme, že prevádzku viete využiť aj na iné účely napr. aj kancelárske priestory, prípadne pobočku poisťovne, alebo ako kanceláriu pre finančných poradcov atď. Možností je veľa.

V rámci aj možnosti kúpy obchodnej prevádzky, ktorá je v osobnom vlastníctve sa stávate spoluvlastníkmi spoločných priestorov. Toalety sú na spoločnej chodbe a využívajú ich majitelia všetkých prevádzok v budove. Samotná prevádzka má dva vstupy jeden priamo z vonkajšej strany od parkoviska a jeden v rámci vnútornej galérie obchodných prevádzok v objekte. Hlavné vstupy do budovy sú tri jeden od Coboriho ulice a dva vstupy sú od parkoviska v areáli POLYGON.

K prevádzke ako vlastník máte možnosť využívať jedno parkovacie miesto za mesačný poplatok 25 eur.

Náš názor:

Ak máte zabehnutý obchod a potrebujete nový priestor, alebo zvažujete mať svoj vlastný tak v rámci Nitry je to jedna z najlepších lokalít. Momentálnym nájomníkom sa darí a priestor opúšťajú z dôvodu, že sa sťahujú do väčších priestorov.

Všetko podstatné si viete pozrieť v prezentačnom videu viď. link vyššie. Rád Vám obchodný priestor predstavím na osobnom stretnutí. Vrelo odporúčam!!!

Energetický certifikát nebol predložený.

CENA v prípade nájmu je 1200 eur + spotrebované energie

mail: sklenar@tureality.sk

Radi Vám pomôžeme aj s vybavením najvýhodnejšieho HÚ.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.