predám skladovú alebo výrobnú halu v Nitre - Dolné Krškany

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
1301 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Nitra
Nitra
pred 347 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 330 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predám lukratívnu skladovú prípadne výrobnú halu o veľkosti 1301 m2, ktorá stojí na pozemku o výmere 1901 m2 v Nitre - časť Dolné Krškany. Objekt je samostatný s vlastným vstupom, asfaltovou prístupovou cestou. Hala má 2 samostatné vstupy a je možné ju rozdeliť na 2 samostatné časti.

Hala je vhodná a ideálna napríklad ako auto - lakovňa, nakoľko disponujeme právoplatným stavebným povolením na vybudovanie lakovne.

Celková šírka haly je 36 m, betónová podlaha, 2x vstupná brána. Halu je možné napojiť na elektrinu, plyn, vodu. V rámci haly sú 2 kancelárie cca 2x18m2. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom alarmom a strážnou službou. Na celom pozemku je betónová podlaha.

Cena nehnuteľnosti je 199 000 € pri rýchlom jednaní dohoda možná !!

V prípade záujmu je možné odkúpiť ešte 1 halu o rozmere 554m2, ktorú sa dá prepojiť s predávaným objektom a zároveň aj s pozemok o výmere 2985 m2.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Kontakt na realitného makléra, alebo manažéra pobočky nájdete na: dobrereality.sk/kontakt

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.