Priestranný zachovalý dom pod Bezovcom na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
130 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Nová Lehota
pred 218 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 216 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Čiastočne podpivničený udržiavaný rodinný dom obkolesený Považským Inovcom v obci Nová Lehota vzdialenej 21 km od okresného mesta Piešťany na predaj.

Nehnuteľnosť leží v kľudnej časti podhorskej koncovej obce v blízkosti lyžiarskeho strediska Bezovec (cca1.5km). Ide o poctivú suchú tehlovú stavbu postavenú v roku 1969(majiteľom). Jej predná časť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch veľkých predných izieb, kuchyne, kúpeľne, špajze, komory so vstupom na povalu a malej izbičky situovanej v zadnej časti obytných priestorov to všetko je o rozlohe cca 105m2. Za týmito obytnými priestormi je situovaná letná kuchyňa s jednou spálňou o rozlohe cca 25m2 ( táto časť je z nepálenej tehly). Vchod do pivnice( cca 25m2) z boku domu. Celé obytné priestory sú v ozaj dobrom stave a po určitej úprave vhodné na bývanie či už trvalé, alebo aj ako víkendová chalupa. Strecha bola rekonštruovaná je v dobrom stave, podlahy dlážkovica , predné okná nové drevené (smrek), kúrenie ústredné na tuhé palivo, voda z vodovodu, alebo z rezervoáru, na dvore ešte kopaná studňa. Ku domu ešte prislúcha garáž , kôlňa, hospodárske priestory, záhrada s ovocnými stromami a celkom v zadu na pozemku veľká drevená stodola a za ňou ešte humno. Krásna príroda okolitých dubových lesov, dobrá dostupnosť a hlavne veľký kľud sú ozaj zárukou pre pokojný život.

Nová Lehota je menšia obec( 206 obyvateľov) s minimálnym občianskym vybavením, zato s dobrou a prijateľnou vzdialenosťou do blízkych dedín( Stará Lehota, Modrová , Modrovka) a okresného mesta ( Nové Mesto nad Váhom 27km). Vzdialenosť od diaľničného privádzača je iba 15 km a z Bratislavy okolo 100 km.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: Priestranný zachovalý dom pod Bezovcom na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.