Ponúkame na predaj priestranný pozemok (2500m2) s rozostavanou stavbou, v Novom Meste nad Váhom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
420 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Nová Ves nad Váhom
pred 315 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 253 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj skvelú investičnú príležitosť v Novom Meste nad Váhom časť Mnešice - Záhumenice. Jedná sa o tehlový rozostavaný polyfunkčný objekt s možnosťou využitia na reštauráciu, penzión, wellnes, vínnu pivnicu, prípadne iné komerčné účely. Objekt sa nachádza vo výbornej dostupnosti z diaľnice cca 5min. a v blízkosti centra Nového mesta nad Váhom.

Zastavaná plocha celého objektu je 402 m2 a rozprestiera sa na pozemku o veľkosti 2500 m2. Objekt pozostáva z dvoch podlaží:

- Prízemie: - klembová vínna pivnica s jedálnou o rozlohe 121,5 m2 pre 65 osôb ( 25m2 dlhá a 5m2 široká), vstupné priestory 40m2, kuchynské priestory + sklady + priestory pre personál 120 m2.

- Poschodie: - 3 apartmány o výmerách ( 44,3m2 + 30,7m2 + 47,5m2), chodba z ktorej sú prístupné všetky apartmány 25m2, sklady 6,2 m2 a príručná obslužná kuchynka 4,8m2. Z chodby je prístup na terasu s možnosťou vytvorenia rekreačných plôch (bazén, sauna možne prestrešenie časti priestoru).

- Presné dispozičné riešenie aj s pôdorysom jednotlivých poschodí a nákresu budovy z jednotlivých pohľadov viď. v fotodokumentácii.

- Vstup do zariadenia z hlavnej prístupovej komunikácie. Plocha na vytvorenie parkovacích státí o výmere cca 330m2. Plánovaná parkovacia plocha pre 14 vozidiel.

- Všetky inžinierske siete sú na pozemku + na pozemku zariadenie na uskladnenie tuhého odpadu z kuchyne o výmere 9,2m2 situované v zadnej časti dvora.

- V lokalite sa nachádza množstvo zelene, kúpalisko zelená voda, Čachtický hrad a jaskyňa, Beckov, hrad Tematín, množstvo cykloturistických trás, pešia turistika.

V cene je provízia pre RK, ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri , vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky ochrany Vašich financií pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom vlastných zdrojov. Zabezpečenie promptného ohodnotenia nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého znalca akceptovaného všetkými bankovými inštitúciami.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Ponúkame na predaj priestranný pozemok (2500m2) s rozostavanou stavbou, v Novom Meste nad Váhom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.