PÁRNICA zabehnutý penzión s reštauráciou na poz. 3166m2, okr. Dolný Kubín

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
600 m
2
okres Dolný Kubín
Párnica
pred 293 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 281 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

5076/ Predstavujeme Vám alternatívu vo Vašom podnikaní v zabehnutom a ziskovom penzióne (postavenom v r. 2009) s 16 izbami (s kapacitou 54 lôžok), reštauráciou, saunou, terasou, garážou na pozemku 3 166m2, výhľadom na pasúce sa srnky a blízko ciest, ktoré sa pretínajú pri ceste cez Oravu.

Súčasťou penziónu je garáž a parkovisko pre 30 áut, ktoré zaparkujete nielen v ňom, ale aj zopár áut popri ceste.

Rozloženie priestoru v penzióne:

prízemie – reštaurácia 12x8 – 130m2 s kapacitou 60 miest, kaviareň s kapacitou 11 miest, kuchyňa s vybavením (v antikorovom prevedení, pizza pec, konvektomat), sociálne zariadenie (pánske, dámske), lyžiareň, 2 sklady a tzv. „ banketka“ pre 30 hostí s biliardovým stolom a samostatným soc. zariadením(pánske, dámske), sklad, schodisko na 2. NP, chodba.

1. poschodie – 8 izieb (s kapacitou 26 lôžok) s kapacitou 65 ľudí aj s prístelkami, z nich 4 izby s terasou, kancelária s tzv. francúzskym oknom a sklad na čisté prádlo.

2. poschodie – 8 izieb (s kapacitou 28 lôžok), 4 izby sa dajú prerobiť na 4-posteľové, 1 zamestnanecká izba, sklad na čisté prádlo.

Spolu je tu kapacita na 54 lôžok.

Všade sú rozvody na internet a káblovú TV. Každá izba má svoju kúpelňu (sprchový kút  s wc).

Technické informácie:

Budova penziónu je postavená z poctivej pálenej tehly tzv „38“, zateplená 8cm polystyrénom. Použitý materiál na dlážku je tu betón a na ňom koberce, dlažba, prírodný kameň a na schodisku mramor s dreveným zábradlím, plastové okná. Strecha je z lepenky -  10m dlhý pás s posypom.

Kúrenie – v kotolni pomocou kotla Atmos (z r.2016) na elektriku a pevné palivo (peletky a drevo) a pomocou slnečných kolektorov, ktoré Vám ušetria energiu.

Obecná voda, studňa a ČOV sú samozrejmosťou.

Krásy Oravy Vám ani nemusíme predstavovať, očarí Vás tu príroda s turistickými chodníkmi, kultúrne pamiatky, ale aj športové strediská, na ktoré si určite nájdite čas popri podnikaní a hlavne ktoré Vám pritiahnu klientelu.

Zastavte sa na chvíľu, dobre porozmýšľajte a zavolajte kvôli obhliadke, lebo len na mieste dospejete k správnemu rozhodnutiu.

Exkluzívne len u nás.

Cena 590 000,- eur s možnou dohodou.

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=6zD6Kh9B8JA

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie a na tel. čísle realitného makléra 0918 540 249 alebo 0903 538 716.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom úveru.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový

Na mape: PÁRNICA zabehnutý penzión s reštauráciou na poz. 3166m2, okr. Dolný Kubín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.