Zabehnutý podnikateľský objekt v meste Partizánske

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
400 m
2
okres Partizánske
Partizánske
Bielická
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 125 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj podnikateľský objekt v meste Partizánske, časť Veľké Bielice. Nehnuteľnosť sa nachádza na hlavnom ťahu v smere na Bánovce nad Bebravou a Prievidzu. Budova je rozdelená do niekoľkých samostatných častí. Predná časť je využívaná ako predajňa so vstupom od hlavnej cesty. V tejto časti sa nachádza taktiež sklad a sociálne zariadenie. Pred budovou je vyhradené parkovisko pre zákazníkov.

V druhej časti sa nachádzajú tri priestranné kancelárie, šatňa, kuchynka a sociálne zariadenia. Kúrenie v prvej a druhej časti budovy je zabezpečené plynovými gamatkami. Každá časť má vlastné zabezpečenie alarmom.

Tretia časť je prispôsobená na dielňu a tvoria ju dve miestnosti, do ktorých je možnosť vstupu cez veľkú garážovú bránu. Za budovou sa nachádza prístrešok na parkovanie. Oproti dielňam a prístrešku na parkovanie je možnosť ďalšieho krytého parkovania. Na pozemku sa nachádzajú ďalšie dve plechové búdy na náradie. Priestory momentálne dlhodobo využívajú nájomníci.

Zo zadnej časti nehnuteľnosť disponuje pozemkom o rozlohe 800 m2 /šírka 22 m x dĺžka 36m/. K tejto časti pozemku je samostatný prístup zo zadnej strany kde prebieha výstavba nových rodinných domov. Rovnaká možnosť výstavby je aj na predmetnom pozemku.

Možnosť kúpy je aj prostredníctvom úveru a to priamo u nás. V prípade Vášho záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na tel. 0948 969 676 alebo info@alfareality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Elektrina:
áno
Plyn:
áno
Voda:
áno

Na mape: Zabehnutý podnikateľský objekt v meste Partizánske

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.