Zabehnutý Penzión v Patinciach na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
1300 m
2
okres Komárno
Patince
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 66 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Výhodná investícia! Na predaj zabehnutý *** penzión.

Penzión sa nachádza v rekreačnom areály kúpeľov Patince.

V roku 2014 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: výmena elektrického vedenia, nové inžinierske siete, nové vybavenie, obklady, nový nábytok, kvalitné koberce, izby majú plastové okná, izolácia na streche menená pred 4 rokmi.

Dispozícia:

Prízemie: vstupná hala, recepcia, veľká spoločenská miestnosť s detským kútikom, klimatizovaná jedáleň s obslužný pultom, veľká svetlá kuchyňa umožňujúca poskytovanie reštauračných služieb, 3 izbový veľký byt využívaný správcom, sauna s priestormi vhodnými na vybudovanie wellness, oddychová miestnosť a sprcha pre personál, viaceré priestranné skladové priestory, samostatné mužské a ženské toalety nachádzajúce sa pri vstupnej hale.

1.a 2. poschodie sú dispozične rovnaké. Penzión má 24 izieb. Na každom poschodí sa nachádza 7 ubytovacích jednotiek. Ubytovacie jednotky majú 1 – 2 izby, ktoré sú 2 a 3 lôžkové. Väčšina izieb má rozlohu medzi 15 -20 m2.

Všetky ubytovacie bunky majú okrem izieb aj predizbu, samostatnú sprchu s umývadlom a samostatnú toaletu s umývadlom. Okrem nábytku sú vybavené chladničkou, ventilátorom, LCD televízorom a priestranným balkónom.

Taktiež sa tu nachádzajú aj izby ktoré sú zväčšené o balkón a namiesto sprchového kúta majú v kúpeľni vaňu.

Vo väčšine izieb sú na podlahe kvalitné koberce, v niektorých izbách sú parkety.

Na druhom poschodí sa nachádzajú aj dva tzv. prezidentské apartmány: tvorí ich obývacia izba s obývacou stenou a sedacou súpravou prepojená so spálňou. Taktiež k nim patrí predizba, toaleta a samostatná kúpeľňa.

Celková rozloha ponúkanej nehnuteľnosti je 2660 m2, zastavaná plocha je 736 m2. Pozemky sú vysporiadané!

K penziónu patrí veľké parkovisko so zámkovou dlažbou, detské ihrisko s trampolínou ako aj ihrisko na plážový volejbal.

Budova je napojená na všetky inžinierske siete, vrátane Wifi, ktoré je na všetkých izbách. Vo veľkej prístavbe je vlastná kotolňa, ohrev TÚV zabezpečuje veľký bojler, kúrenie nový stacionárny kotol značky Protherm.

Predpokladaná návratnosť investície vzhľadom na dosahované tržby a režijne náklady je cca: 14 – 17 rokov. Možnosť spätného nájmu terajšiemu majiteľovi. Zároveň možnosť využitia objektu na celoročné ubytovacie zariadenie (hotel, domov dôchodcov, dom sociálnych služieb)

VÝHODNÁ INVESTÍCIA!

Cena: 550 000 EUR + DPH

Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.

- poskytujeme komplexný realitný servis,

- preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,

- stavebné povolenia, legalizácia stavieb,

- potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Zabehnutý Penzión v Patinciach na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.