PEZINOK - administratívna budova

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
827 m
2
okres Pezinok
Pezinok
Tehelná
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 263 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Investičná nehnuteľnosť nachádzajúca sa na Tehelnej ulici v Pezinku. Jedná sa o trojposchodovú udržiavanú administratívnu budovu, naposledy užívanú ako rodinný dom. Dispozične vhodná na polyfunkčné využitie, administratívu alebo na prestavbu na bytový dom.

Cena nehnuteľnosti: 410.000,-- EUR  (budova oslobofrná od DPH)

V cene nehnuteľnosti je obsiahnutý nasledovný majetok, dokumentácia a služby:

1. Stavba – administratívna budova s podlahovou plochou 827 m2

2. Prislúchajúce stavebné pozemky vo výlučnom vlastníctve o výmere 1628 m2

3. Prislúchajúce prenajaté stavebné pozemky od LESY SR, š. p. o výmere 470 m2 (Nájom na 15 rokov so súhlasom na stavebné úpravy + prísľub predaja)

4. Právo zriadenia vecného bremena pre uloženie elektrickej prípojky od LESY SR, š. p.

5. Právo zriadenia vecného bremena pre uloženie elektrickej prípojky od ŽSR, š. p.

6. Projektová dokumentácia pre rozsiahlu rekonštrukciu budovy na polyfunkčnú budovu s podlahovou plochou 955 m2. (Cena rekonštrukcie odhadovaná na sumu 380.000,-- EUR)

7. Právoplatné stavebné povolenie pre zhotovenie stavby v znení projektovej dokumentácie podľa bodu 6.

Výhody:

- Projekt pripravený ihneď na výstavbu so stavebným povolením. - Vynikajúca lokalita pre bývanie aj podnikanie. - Veľký pozemok pre realizáciu ďalších stavieb, záhrady, bazén, prípadne reštaurácie. - V blízkosti zdravotníckeho zariadenia – veľká koncentrácia potencionálnych zákazníkov. - Naprojektovaných 20 parkovacích miest. - Pri rekonštrukcii nie je potrené uhradiť poplatok za rozvoj (35,- eur za 1m2 podlažnej plochy) - Stavba ihneď užívateľná, v súčasnosti pripojená na všetky IS 

Foto: - Situácia v rámci mesta Pezinok - Situácia v rámci užívacieho celku - Súčasný stav - Navrhovaný stav podľa projektovej dokumentácie.

Cena nehnuteľnosti je 410.000,-Eur

Bližšie info a kontakt: Ján Pinka, jan.pinka@artegos.eu, tel.: 0948 462 110

Kompletné info aj tu: artegos.eu

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Artegos Real?

- Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- Zdarma je k dispozícii hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám.

- V prípade využitia nášho finančného poradcu máte znalecký posudok zdarma

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Bližšie info a kontakt: Ján Pinka, jan.pinka@artegos.eu, tel.: 0948 462 110

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

 

Bližšie info a kontakt: Ján Pinka, jan.pinka@artegos.eu, tel.: 0948 462 110

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: PEZINOK - administratívna budova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.