2-IZBOVÝ NEBYTOVÝ PRIESTOR V NOVOSTAVBE NA MUŠKÁTE, PEZINOK

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
40 m
2
Vek stavby:  
< 5 rokov
okres Pezinok
Pezinok
Muškátová
pred 475 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 430 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bývanie snov Vám ponúka na predaj 2-izbový nebytový priestor (č.102) v novostavbe bytového domu v obľúbenej lokalite, na sídlisku Muškát v Pezinku. Nachádza sa na 1.podlaží v 5. podlažnom tehlovom, zateplenom bytovom dome s výťahom. Bytový dom bol skolaudovaný v decembri 2015.

Priestor má rozlohu 39,9 m2 + loggia o rozlohe 11,5 m2. Dispozične je priestor riešený ako vstupná chodba a dve miestnosti. Z väčšej miestnosti sa vchádza do kúpeľne, kde sa nachádza WC, sprchovací kút a umývadlo. Z tejto miestnosti je vchod aj na loggiu. Parkovanie je možné pred bytovým domom na bezplatných parkovacích miestach.

Priestor sa predáva v štandarde – plastové okná, sanita v kúpeľni, vchodové dvere. Budúci majiteľ si podľa vlastného výberu vyberá zo vzorkovníka odtiene plávajúcej podlahy, zárubní, dverí, dlažby a obkladov v kúpeľni. V priestore sa nachádza prípojka na káblovú televíziu a internet.

Vhodné využitie ako kancelária, prevádzka, služby.

Cena nebytového priestoru v dokončenom štandarde je 61.962,-Eur vrátane DPH. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia v hodnote 1.500,- Eur. Priestor je možné kúpiť aj na hypotekárny úver.

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Pozrite si našu širokú ponuku novostavieb za skvelé ceny na www.byvaniesnov.sk

Nájdete nás aj na: https://www.facebook.com/www.byvaniesnov.sk

...

Kontakt:

Mgr. Gabriela Gubrická

Bývanie snov s.r.o.

www.byvaniesnov.sk

gubricka@byvaniesnov.sk

0907 296 887

Vek stavby:
< 5 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Výťah:
áno
Počet WC:
1

Na mape: 2-IZBOVÝ NEBYTOVÝ PRIESTOR V NOVOSTAVBE NA MUŠKÁTE, PEZINOK

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.