Areté real, Predaj administratívno - skladových priestorov v blízkosti centra mesta Pezinok

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
550 m
2
okres Pezinok
Pezinok
Bernolákova
pred 308 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 298 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj administratívno - skladové priestory nachádzajúce sa v blízkosti centra mesta Pezinok. Nachádzajú sa na 458m2 rovinatom pozemku v radovej zástavbe, v zastavanej časti. Sú napojené na všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Pred objektom možnosť parkovania.

Na pozemku sa nachádza:

Administratívna budova - so zastavanou plochou 103 m2 je postavená z tehly so zateplením a fasádou, má sedlovú strechu s krytinou zo škridly Bramac. Okná a vonkajšie dvere sú plastové s izolačným dvojsklom, interiérové dvere a zárubne sú drevené, podlahy sú z keramickej dlažby a z veľkoplošných parkiet.  Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží - prízemie dispozične pozostáva z chodby so schodiskom, dennej izby, serverovni, kuchynky s kuchynskou linkou, sociálneho príslušenstva (sprchy), samostatného WC s umývadlom a kancelárie s oknami do ulice. Poschodie dispozične pozostáva z chodby a troch priestranných kancelárií. Vykurovanie je ústredné radiátormi, dodávka tepla a ohrev vody je zabezpečený plynovým kotlom. Časť priestorov na poschodí je presvetlená drevenými strešnými oknami zn. Velux. 

Sklad - so zastavanou plochou 197 m2 je jednopodlažný s podpivničením, postavený do tvaru L, napojený je na inžinierske siete administratívnej budovy. Dispozične pozostáva - v suteréne sa nachádzajú vstupný priestor, skladovacie priestory, výťah, strojovňa výťahu. Prízemie pozostáva zo schodiska, nákladného výťahu s nosnosťou 1000 kg, miestnosti skladníka s umývadlom a prístrešku. Podlahy sú betónové s protiprašným náterom, vykurovanie je ústredné radiátormi. 

Prestrešenie nádvoria - otvorený sklad - so zastavanou plochou 122 m2 je prízemný, postavený do obdĺžnika. Dispozične pozostáva z otvoreného skladovacieho priestoru. Prestrešenie má svetlú výšku 3 m pre vjazd/výjazd menších zásobovacích vozidiel. Čelná stena je zo sendvičových izolačných panelov s osadenými vrátami a oknom a betónovou podlahou. 

Administratívno - skladové priestory sa nachádzajú v blízkosti centra mesta Pezinok. V tesnej blízkosti sa nachádza - materská škola, základná škola, obchody, futbalové ihrisko, reštaurácie, detské ihriská, plaváreň. Taktiež disponuje veľmi dobrou pešou dostupnosťou do samotného centra a dobrou dopavnou dostupnosťou. Mesto Pezinok leží na úpätí Malých Karpát, poskytuje svojim obyvateľom množstvo kultúrnych podujatí, turistiky a zelene.

Cena 480 000 € + DPH

Kontakt: 0907/153 487

Naša realitná kancelária Vám ponúka v rámci ceny nehnuteľnosti kompletný  právny servis t.j. vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, vypracovanie, podanie a uhradenie štandardného poplatku návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti, prepis energií a služieb.

V prípade hypotekárneho úveru Vám  náš finančný poradca bez platne zabezpečí výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych a stavebných úverov, komplexné poradenstvo a servis.

Podrobné  informácie Vám ponúkne realitný maklér.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Výťah:
áno
Plyn:
áno
Voda:
áno

Na mape: Areté real, Predaj administratívno - skladových priestorov v blízkosti centra mesta Pezinok

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.