Rozostavaný polyfunkčný objekt v priemyselnej zóne, Piešťany

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
170 m
2
okres Piešťany
Piešťany
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 240 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rozostavanú stavbu polyfunkčného objektu v priemyselnej časti Piešťan. Plocha: úžitková 170m2, zastavaná 90m2, výmera pozemku 671m2.

Stav objektu: funkčná stavba pred dokončením, zatiaľ bez kolaudácie. Je potrebné dokončiť fasádu, podlahy a podkrovie. Dom je napojený na všetky IS, okrem plynu, kúrenie elektrické.Na prízemí sú dve veľké miestnosti vhodné ako sklady, výroba, kancelárie a funkčné sociálne zariadenie/ kúpeľňa a WC/. Podkrovie je pripravené na dokončenie (kancelárie, príp. služobný byt).V zadnej časti pozemku je možná ďalšia výstavba. Na pozemok je možný vjazd aj nákladnými autami. Vysporiadané vlastníctvo, bez tiarch, k dispozícii IHNEĎ.

Názor makléra: Vzhľadom k umiestneniu stavby v priemyselnej časti Piešťan, neďaleko privádzača z D1, železničnej stanice a letiska je nehnuteľnosť zvlášť vhodná ako sklad, menšia výrobná prevádzka či administratívna budova na firemné účely. Výhodou je existencia funkčných prípojok a hrubej stavby pred dokončením, ako aj vjazd pre nákladné automobily a pozemok na vybudovanie odstavných plôch.

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkané ceny už zahŕňajú:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, vrátane provízie

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji. Vzhľadom na súčasné technické vyhotovenie možno predpokladať zaradenie do energetickej triedy B.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, radi Vám zorganizujeme obhliadku tejto nehnuteľnosti .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.