PODHÁJSKA - penzión vo výstavbe, pozemok 1215 m2, okr. Nové Zámky

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
1200 m
2
okres Nové Zámky
Podhájska
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 213 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

6549/Ponúkame Vám na predaj rozostavaný penzión v obci Podhájska, okr. Nové Zámky. Penzión je v stave hrubej stavby.

Rozloha domu je 413 m2. Nachádza sa tu 16 bytových jednotiek. Vybudovaná je studňa Po ukončení stavby nie je problém s prevádzkovaním zabehnutých upratovacích služieb v penzióne. Podhájska patrí medzi najnavštevovanejšie kúpeľné a turistické atrakcie na Slovensku. Termálne kúpalisko je otvorené počas celého roka, v letnej sezóne od apríla do októbra, ale v zimnej sezóne, kedy je otvorený horúci bazén 38 stupňov a Rímske kúpele.

Úžitková plocha obytnej plochy je 1200m2, Zastavaná plocha 400m2, rozloha pozemku 1219m2. Objekt je vo výstavbe. K dispozícií je projektová dokumentácia, na pozemku sa nachádzajú všetky prípojky: vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Nehnuteľnosť je vedená ako rodinný dom na bývanie. Je možne využiť aj ako rodinný dom. Výhodou je dobrá lokalita, tiché prostredie, obchody. Cena dohodou.

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=B5UNuEmyzgY

Viac informácií na tel. čísle: 0907 306 592

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku -  súdnoznalecký posudok - geodetické služby - profesionálny prístup

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: PODHÁJSKA - penzión vo výstavbe, pozemok 1215 m2, okr. Nové Zámky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.