Polyfunkčná budova - blízko centra mesta.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
577 m
2
okres Poprad
Poprad
Hviezdoslavova
pred 299 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REALITY TATRY exkluzívne ponúka na predaj polyfunkčnú budovu blízko centra mesta. Do centra mesta sa dostaneme do 10 minút peši. Budova je z väčšej časti funkčná formou prenájmu pre rôzne prevádzky. Rozmery budovy sú 12 m x 18 m, zastavaná plocha je 216 m2. Výmera pozemku je 734 m2. Má dva samostatné vchody (z každej strany jeden) a to z dôvodu, že v budove sú dva mezonetové byty s výmerami 167,76 m2 a 173,08 m2. Jeden byt je v prenájme a druhý je momentálne voľný. Okrem týchto bytov sa nachádzajú v budove kancelárske priestory o celkovej výmere 389,02 m2. Neprenajaté sú kancelárie na 1. poschodí v celkovom počte osem, so sociálnym zariadením, dve kancelárie majú umývadlo s teplou a studenou vodou. V jednej kancelárií je zriadená kuchynka pre celé poschodie. Sedem kancelárie sa nachádza na prízemí a okrem dvoch sú ostatné v prenájme, samozrejmosťou sú sociálne zariadenie. Suterén ponúka sú tri miestnosti o celkovej výmere 140 m2 so sociálnym zariadením a sú to priestory, ktoré je možné využiť na skladové priestory s kanceláriou, masážny salón, kaderníctvo, pedikúra a pod.

Celá budova prešla kompletnou rekonštrukciu v roku 2004. Boli kompletne vymenené okná za kvalitné drevené euro okná, všetky majú latkové žalúzie, podlahy sú plávajúce, schodištia a zábradlia sú vyrobené z masívneho dreva. Celá budova je zateplená, opravená je strecha, plocha pozemku vo dvore je upravená položením zámkovej dlažby. S budovou sa predávajú aj dve garáže, každá s výmerou 24 m2 a automatickou bránou. Jedna garáž je priamo z ulice a druhá vo dvore polyfunkčnej budovy. Parkovanie okrem týchto garáži priamo pred polyfunkčnou budovou. Pre vážneho záujemcu možnosť dohody o cene.

Neváhajte a obhliadku nehnuteľnosti si dohodnite už dnes.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárií REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad a na tel. čísle 0911 132 507. Ďalšiu aktuálnu ponuku nájdete na našich stránkach realitytatry.sk. a realitypopradtatry.sk.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityTatry.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Polyfunkčná budova - blízko centra mesta.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.