Kancelárske priestory 36 m2 blízko centra v Poprade

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
36 m
2
okres Poprad
Poprad
Francisciho
pred 184 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom  dve kancelárie, každá s výmerou 36 m2.  Obidve kancelárie sú umiestnené na II. poschodí prevádzkovej budovy s výťahom. Jedna kancelária je orientovaná na južnú stranu a druhá na severnú. Voda je len v jednej kancelárií. Sú po kvalitnej rekonštrukcií, vymenené hliníkové okná za plastové. V jednej kancelárií je nová plávajúca podlaha a v druhej je podlaha pokrytá kobercom. Obe využívajú krásne zrekonštruované spoločné sociálne zariadenia, priamo na poschodí. Výhodou je, že jednu kabínku využívajú len dvaja nájomníci prevádzkovej budovy.

Veľkou výhodou je lokalita kde sa nachádza prevádzková budova, dobrá cena a blízkosť centra mesta, dostupnosť priamo z hlavnej ulice. Obe sú vhodné pre menšie ekonomické prevádzky, kaderníctvo, pedikúra, ale hlavne možnosť vlastného rozhodnutia. Možnosť dlhodobého prenájmu a podmienkou nie je prenajať obidve kancelárie.

Voda sa platí paušálom, kúrenie je merané pomerovým meračom a spotreba elektrickej energie je meraná samostatným podružným meraním.

Cena nájmu je 5,50 €/m2 + 1,-€/m2/ mesiac – kancelária s vodou a kancelária bez vody 5,- €/m2/mesiac + 1,- €/m2/mesiac.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárií REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad a na tel. čísle 0911 132 507. Ďalšiu aktuálnu ponuku nájdete na našej stránke www.realitytatry.sk alebo www.realitypopradtatry.sk.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality Tatry.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Kancelárske priestory 36 m2 blízko centra v Poprade

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.