Administratívne priestory na prenájom v komplexe AB Hliny

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
158 m
2
okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
Centrum
pred 180 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 176 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom administratívne priestory v 3. podlažnom administratívnom komplexe AB Hliny na ulici Hliny 1412 v Považskej Bystrici. K dispozícií sú voľné priestory vo výmere od 19,20 m2 až 158,6 m2.

Popis projektu:

Administratívny komplex AB Hliny disponuje kompletne zariadenými priestormi vo vysokom štandarde prevedenia interiérového zariadenia. V komplexe je okrem administratívnych a obchodných priestorov aj možnosť prechodného ubytovania zamestnancov. Na propagáciu je možné využiť svetelnú reklamu umiestnenú na fasáde budovy.

Priestory sú ponúkané ako holopriestor alebo v štandarde kategórie „A“, ktorý zahŕňa: interiérové dvere v prevedení Lamino fólie, úsporné stropné osvetlenie, klimatizované miestnosti so samostatným ovládaním, vytapetované steny chodby akustickou tapetou, koberce, štruktúrovaná kabeláž v každej miestnosti. Výhodou je tiež samostatná plynová kotolňa na ohrev vody a slúžiaca aj ako zdroj tepla pre vykurovanie radiátorov. Priestory sú strážené súkromnou bezpečnostnou službou, zabezpečené elektronickým zabezpečovacím a požiarnym systémom a požiarnym rozhlasom. Parkovať je možné na verejnom bezplatnom parkovisku s dostatočnou kapacitou a zároveň s možnosťou privátneho parkovania pre nájomníkov.

Lokalita:

Administratívny komplex sa nachádza pri hlavnej ceste v smere na Rajec s dobrou dostupnosťou z centra mesta a diaľnice D1. Priamo v objekte sa nachádzajú obchody, potraviny coop jednota, kaviareň s reštauráciou, lekáreň a bankomat.

Zoznam voľných jednotiek:

Označenie priestoru Podlažie Výmera v m2 Cena za m2 Stav

1.1 3NP 19,66 dohodou voľný

1.2 3NP 19,2 dohodou voľný

2.3 3NP 20,8 dohodou voľný

2.5 3NP 21,17 dohodou voľný

3.1 3NP 157,9 dohodou voľný

3.3 3NP 55,69 dohodou voľný

3.4 3NP 44,06 dohodou voľný

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.