PRENÁJOM komerčné priestory v komplexe AB Hliny, Považská Bystrica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
40 m
2
okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 179 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Naštartujte svoj business v nových priestoroch !

Administratívny komplex AB Hliny sa nachádza pri hlavnej ceste na Rajec, s dobrým prístupom z centra P. Bystrice a diaľnice D1. Priamo v okolí budovy sa nachádza verejné bezplatné parkovisko s dostatočnou kapacitou pre návštevníkov komplexu, zamestnancov, či rezidentov. Nájomníci a klienti majú možnosť privátneho parkovania.

Obchody, kaviareň s reštauráciou, lekáreň či mäsiarstvo priamo v objekte dopĺňajú paletu služieb a tunajším zamestnancom vytvárajú komfortné zázemie. V komplexe sa okrem kancelárskych a obchodných priestorov nachádzajú aj byty s možnosťou prechodného ubytovania zamestnancov.

Všetky miestnosti sú klimatizované so samostatným ovládaním. Vykurovanie je riešené formou radiátorov a zdrojom tepla je plynová  kotolňa. Steny chodieb sú vytapetované akustickou tapetou. V miestnostiach sa nachádzajú vertikálne vnútorné žalúzie a taktiež horizontálne vonkajšie žalúzie. V priestoroch sú položené koberce záťažovej triedy 33 a samozrejmosťou je úsporné stropné osvetlenie.

AB Hliny boli komplexne zrekonštruované na kancelárske priestory kategórie „A“, ktoré uspokoja aj náročnejších klientov. Sú pripravené k okamžitému nasťahovaniu. Okrem priestorov na komerčné využitie ponúka AB Hliny aj priestor na propagáciu vašej spoločnosti prostredníctvom svetelnej reklamy na fasáde budovy.

Cena prenájmu je 6EUR / m2 + energie .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.