KOMERČNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM, CENTRUM, PREŠOV

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
85 m
2
okres Prešov
Prešov
Hviezdoslavova
pred 185 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť ARCHEUS ponúka exkluzívne na prenájom komerčné priestory na Hviezdoslavovovej ulici v Prešove cca 200 metrov od OC FORUM. Priestory sa nachádzajú vo výbornej lokalite centra mesta v samostatnej ulici s dosahom úplnej občianskej vybavenosti a dopravného spojenia. Zobrazenie ponuky je formou štúdie, keďže priestory sa prispôsobia typu prevádzky na základe požiadaviek klienta.

Priestory so vstupom z ulice s veľkými presklenými dverami, ktoré sa vymenia po upresneni účelu nájomcu: 68,5m2 x 8€/m2= 548€ + zázemie 15m2 x 5€/m2 = 75€, spolu 623 €/mesiac + DPH + energie, vhodné pre rôzne maloobchody, služby s možnosťou pristavenia auta a vyzdvihnutia si zásielok

Priestory so vstupom z uzatváratelného dvora s vlastným parkoviskom: 85,8m2 x 5€/m2 = 429 €/mesiac + DPH + energie, vhodné na rôzne služby alebo maloobchod

Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Ak máte záujem o obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0948 099 333, emailom na prusak@archeus.sk alebo osobne na pobočke ARCHEUSu Konštantínovej 12 v Prešove.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: KOMERČNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM, CENTRUM, PREŠOV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.