Na predaj bitúnok v blízkosti mesta Senica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
443 m
2
okres Senica
Prietrž
pred 128 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 113 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality vám ponúka na predaj bitúnok v obci Prietrž.

Ak hľadáte nehnuteľnosť na podnikanie, alebo bývanie na peknom mieste v blízkosti jazera, je táto ponuka pre vás správnou voľbou. Aj keď to bol pôvodne bitúnok, je tu veľký potenciál na rôznorodé využitie.

Táto nehnuteľnosť o rozlohe 443m2 sa nachádza na pozemku o rozlohe 1675m2 pôvodne slúžila v roku 1984, ako kafiléria. V roku 1992, prešla kompletnou rekonštrukciou a bola využívaná, ako bitúnok. Prístavba skladu a kancelárie bola zrealizovaná v roku 2004. Pri rekonštrukcii boli vymenené všetky konštrukčné prvky. V prípade záujmu o prenájom je tu možnosť nájmu po dohode v mesačných platbách.

Kúrenie je použité ústredné, zabezpečené dvoma kotlami a oceľovými radiátormi. Ohrev úžitkovej vody je zabezpečené zásobníkovým ohrievačom. Elektroinštalácia a miestny vodovod sú momentálne odpojené, nakoľko potrebujú rekonštrukciu. Kanalizácia je zvedená do žumpy, ktorá sa nachádza na pozemku. Popri objektu vedie novšia asfaltová cesta na ktorú sa napája cesta betónová až k pozemku.

Obec Prietrž sa nachádza 7km od mesta Senica v Trnavskom kraji v západnej časti Slovenskej republiky, v údolí rieky Myjavy, na úpätí Bielych Karpát, 77 km od hlavného mesta Bratislavy.

Ak hľadáte pekný pozemok v tichom prostredí na úpätí Bielych Karpát a v blízkosti jazera, neváhajte ma kontaktovať a môžeme si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Kontakt na makléra:

Radovan Rothacker

RADO Reality Group

Tel.: +421905635073

E-mail: rothacker@radoreality.sk

FB: Reality ZS

Web: radoreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Voda:
áno

Na mape: Na predaj bitúnok v blízkosti mesta Senica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.