Nebytové - prevádzkové priestory 1695 m2 sídlisko Zaptôčky Prievidza

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
1696 m
2
okres Prievidza
Prievidza
Ľ.Ondrejova (Časť Píly)
pred 308 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 255 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponuka na predaj nebytové/prevádzkové priestory, o celkovej výmere podlahovej plochy 1695 m2 (alebo časť), ktoré sa nachádzajú na II. podlaží v budove, ktorá je postavená v centre sídl. Zapotôčky na ul. Ľ.Ondrejova.

Nebytové/prevádzkové priestory sa nachádzajú v centre najväčšieho sídliska mesta Prievidza s vysokou frekvenciou ľudí, čo ponúka priestor so širokým využitím ponúkanej nehnuteľností.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Nebytové/prevádzkové priestory - vhodné ako investícia, so širokým využitím - napr. - obchodné, administratívne, fitnes, reštaurácia, služby, sídlo firmy, skladové/výrobné priestory a iné rôzné účely.

Nebytové/prevádzkové priestory sa nachádzajú v samostatne stojacej budove na II.podlaží so samostatným hlavným vstupom, na I.podlaží sa nachádza Supermarket COOP Jednota.

V minulosti boli priestory využívané ako súkromná Základná škola a materská škôlka so zázemím - načo je objekt aj dispozične upravený / pôdorys vo fotografiách /. V centrálnej časti tohto podlažia je átrium s pôdorysnou plochou 311m2.

Detailné oboznámenie sa s objektom bude realizované formou osobnej obhliadky s poskytnutím všetkých potrebných informácií a s oboznámením sa s jeho technickým stavom.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: Nebytové - prevádzkové priestory 1695 m2 sídlisko Zaptôčky Prievidza

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.