EXKLUZÍVNE- Budova bývalej trafostanice v Prievidzi, ul. Podjazdová

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
65 m
2
okres Prievidza
Prievidza
Podjazdová
pred 339 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 309 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Columba Centrál, Vám ponúka exkluzívne na predaj budovu bývalej trafostanice, nachádzajúcu sa na ulici Podjazdová v Prievidzi (vedľa Duke).

Objekt sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 240m2. Prístupová cesta je asfaltová. Budova je v pôvodnom stave( okrem výmeny plastových okien), čo umožňuje novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. 

Zastavaná plocha je 65m2, všetky siete sú na pozemku.

Cena za túto nehnuteľnosť je 27 100 eur

Pomáhajte: Kúpou tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie zároveň pomôžete spoločnosti priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar postupne napĺňať ich hlavné motto ...aby každé dieťa malo rodinu.

V prípade záujmu o kúpu tejto nehnuteľnosti alebo len o ďalšie informácie, ktoré ste sa tu nedozvedeli kontaktujte: Vojtech Bátora, e-mail: batora@columba.sk, tel.: 0911 149 921.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie COLUMBA Central?

Neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpnych zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra, správny poplatok za výpis z listu vlastníctva a poplatok za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista z Gepardu, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a dojedná výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás samozrejme bezplatné. Kompletný servis s prevodom nehnuteľnosti máte vyriešený pohodlne a hlavne bezpečne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: EXKLUZÍVNE- Budova bývalej trafostanice v Prievidzi, ul. Podjazdová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.