Kancelárske priestory na prenájom, 10m2, budova Allianz, Záhradnícka ulica, Prievidza - Výhodn

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
10 m
2
okres Prievidza
Prievidza
Záhradnícka
pred 87 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove Allianz, na Záhradníckej ulici v Prievidzi. Budova sa nachádza v centrálnej časti mesta, pri hlavnom cestnom dopravnom ťahu Bratislava - Žilina, s výbornou dostupnosťou do centra a v blízkosti veľkého verejného parkoviska. Budova je pre verejnosť dobre prístupná a známa. Budova je kompletne zrekonštruovaná, vybavená sociálnymi zariadeniami, kuchynkou, dátovou kabelážou, klimatizačnými jednotkami. Priestory sú ihneď k dispozícii. V závislosti od vybavenia s druhu rekonštrukcie vybrané priestory ponúkame vo výhodných cenách stanovených na základe dohody. Pri tejto zákazke záujemca (budúci nájomca) neplatí žiadnu províziu za sprostredkovanie.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu a základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Kancelárske priestory na prenájom, 10m2, budova Allianz, Záhradnícka ulica, Prievidza - Výhodn

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.