Malé, stredné, veľké priestory - široký výber a výhodné podmienky / 15 - 30 -300 m2, budova

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
25 m
2
okres Prievidza
Prievidza
Záhradnícka
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske, skladové a archívne priestory (15m2, 20m2, 25m2, 35m2, 60m2, 80 m2) v administratívnej budove Allianz, na Záhradníckej ulici v Prievidzi. Budova sa nachádza v centrálnej časti mesta, pri hlavnom cestnom dopravnom ťahu Bratislava - Žilina, s výbornou dostupnosťou do samotného centra a v blízkosti veľkého verejného parkoviska. Budova je pre verejnosť dobre prístupná a známa. Kancelárie a priestory sú k dispozícii v rôznych výmerách od 15 až do 300 m2. Budova je kompletne zrekonštruovaná, vybavená sociálnymi zariadeniami, kuchynkou, dátovou kabelážou, klimatizačnými jednotkami. Priestory sú ihneď k dispozícii. V závislosti od typu, rozsahu rekonštrukcie, poskytovaných služieb a výmery prenajímaných priestorov (skladové, archívne, kancelárske....) sú tieto k dispozícii vo výhodných cenách stanovených na základe dohody. Pri tejto zákazke záujemca (budúci nájomca) neplatí žiadnu províziu za sprostredkovanie.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu a základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Malé, stredné, veľké priestory - široký výber a výhodné podmienky / 15 - 30 -300 m2, budova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.