ZABEHNUTÁ KAVIAREŇ V CENTRE MESTA PRIEVIDZA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
130 m
2
okres Prievidza
Prievidza
pred 189 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Máte vášeň v príprave kávy a radi by ste svoje schopnosti ukázali svetu vo vlastnom podnikaní? Máte ideálnu príležitosť sa dostať k zariadenej zabehnutej kaviarni v centre mesta Prievidza a už zajtra zarábať peniažky a to iba za zlomok ceny!

Vaša Realitná ponúka do prenájmu zariadenú známu kaviareň v centre mesta Prievidza, ktorá je na trhu úspešná už od roku 2006. Podnik má rozlohu 130 m2 a skladá sa z priestrannej vstupnej časti so stolmi a stoličkami, veľkého zázemia so zariadením potrebným na prevádzkovanie kaviarne /profesionálny presso stroj, mlynček, umývačka riadu, ľadovník a mnoho ďalšieho/, WC pre dámy, WC pre pánov, dvoch skladov a šatne pre zamestnancov.

CENA PRENÁJMU JE 1 000 € + 300,-€ enrgie.

V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. 0905333660, 0915 756 855, alebo napíšte mail na mironpetras@vasarealitna.sk alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Hviezdoslavova 3 (bývalá budova “C” Priemstavu, vchod vedľa lekárne), Prievidza

Spoločnosť Vaša Realitná je realitná kancelária pôsobiaca na Hornej Nitre - v meste Prievidza. Sme profesionálna, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť disponujúca dlhoročnými skúsenosťami v oblasti realít s cieľom maximalizovať Vašu spokojnosť. Náš profesionálny tím poskytuje komplexné služby v oblasti realít. Špeciálne sa zameriavame na predaj, kúpu a prenájom bytov, domov, pozemkov, podnikateľských objektov a investície do nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Alarm:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.