INVESTUJ a KÚP si svoj REPREZENTATÍVNY kancelársky priestor priamo v centre Púchova!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
1 m
2
okres Púchov
Púchov
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 210 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

B10 Vám v spolupráci s projektom Rožák II. ponúka VÝHRADNE na PREDAJ moderné, lukratívne, reprezentatívne a klimatizované kancelárske priestory v centre mesta Púchov s rozlohou podľa Vašich požiadaviek od 10-275 m2 na 2. – 5. poschodí v administratívnej budove Rožák II.

Každá kancelária bude mať predprípravu na klimatizáciu a pripojenie na optický internet. V budove je výťah pre 8 osôb a budova má bezbariérový prístup. Zároveň je zabezpečené zásobovanie nákladnými autami.

Nepremeškajte príležitosť a vyberte si svoju kanceláriu – svoj priestor medzi prvými – môžete si vybrať poschodie a dokonca aj veľkosť kancelárie - tú Vám vytvoríme podľa Vašej požiadavky. Rozdelenie priestorov na vizualizácií má len informačný charakter – priestory vieme vytvoriť podľa Vašich predstáv.

Kancelárie budú odovzdané v stave holopriestor.

K cene 1.650,-€/m2 bude pripočítaná DPH

Ku kancelárskemu priestoru si bude majiteľ kupovať alikvotnú časť zo spoločných priestorov 1.500,-€/m2 + DPH. Na každom poschodí v rámci spoločných priestorov budú k dispozícií toalety a kuchynka.

VÝHODY: Obrovskou výhodou je TOP lokalita v centre mesta Púchov, vďaka ktorej je budova dobre dostupná a viditeľná zo všetkých smerov mesta a zároveň umožňuje perfektné napojenie na diaľničný privádzač.

Keďže sa budova nachádza priamo v centre mesta - len na skok máte všetko dianie v Púchove - priestory v budove sú svojou polohou výnimočné, vysoko atraktívne a spĺňajú všetky atribúty exkluzivity.

Môj tip: Môžem len odporučiť. Super možnosť na perfektnú INVESTÍCIU!

Pri tejto investícií sa Vám medze nekladú. Hľadáte priestor pre kanceláriu, ambulanciu,banku, poisťovňu,lekáreň, kadernícky salón, kozmetiku, priestor pre mobilných operátorov..? Už nechcete viac platiť nájom? – nemusíte – mám pre vás VÁŠ priestor!

Ste investor, ktorý hľadá príležitosť investovať alebo developovať? Pre viac info ma neváhajte kontaktovat:

luhova(zavinac)b10(bodka)sk

Všetky ďalšie doplňujúce informácie Vám rada zodpoviem osobne.

Odporúčam vidieť!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 69196

Cena: 1650 €/m2

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.