NA PRENÁJOM! REPREZENTATÍVNY kancelársky priestor priamo v centre Púchova!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
1 m
2
okres Púchov
Púchov
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 196 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

B10 Vám v spolupráci s projektom Rožák II. ponúka VÝHRADNE na PRENÁJOM moderné, lukratívne, reprezentatívne a klimatizované kancelárske priestory v centre mesta Púchov s rozlohou podľa Vašich požiadaviek od 10-275 m2 na 2. a 5. poschodí v administratívnej budove Rožák II.

Každá kancelária bude mať predprípravu na klimatizáciu a pripojenie na optický internet. V budove je výťah pre 8 osôb a budova má bezbariérový prístup. Zároveň je zabezpečené zásobovanie nákladnými autami.

Nepremeškajte príležitosť a vyberte si svoju kanceláriu – svoj priestor medzi prvými – môžete si vybrať poschodie a dokonca aj veľkosť kancelárie - tú Vám vytvoríme podľa Vašej požiadavky. Rozdelenie priestorov na vizualizácií má len informačný charakter – priestory vieme vytvoriť podľa Vašich predstáv.

Kancelárie budú odovzdané v stave holopriestor.

Na každom poschodí v rámci spoločných priestorov budú k dispozícií toalety a kuchynka.

VÝHODY: Obrovskou výhodou je TOP lokalita v centre mesta Púchov, vďaka ktorej je budova dobre dostupná a viditeľná zo všetkých smerov mesta a zároveň umožňuje perfektné napojenie na diaľničný privádzač.

Keďže sa budova nachádza priamo v centre mesta - len na skok máte všetko dianie v Púchove - priestory v budove sú svojou polohou výnimočné, vysoko atraktívne a spĺňajú všetky atribúty exkluzivity.

Môj tip: Môžem len odporučiť. Super príležitosť mať kanceláriu v TOP LOKALITE a perfektne dostupnú.

AK hľadáte priestor pre kanceláriu, ambulanciu,banku, poisťovňu,lekáreň, kadernícky salón, kozmetiku, priestor pre mobilných operátorov - rada pôjdem s Vami na obhliadku.

Odporúčam vidieť!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 76443

Cena: 7 €/m2

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.