Na predaj veľká, lukratívna komerčná budova v centre Rimavskej Soboty

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
500 m
2
okres Rimavská Sobota
Rimavská Sobota
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rozsiahlu lukratívnu komerčnú budovu v centre mesta Rimavská Sobota. Budova stojí na viac ako 8-árovom pozemku so zastavanou plochou viac ako 500 m2. Skladá sa z viacerých podnikateľských častí, ktoré sú v súčasnosti všetky obsadené na základe nájomných zmlúv. Nachádza sa medzi dvomi ulicami, so samostatnými vchodmi z oboch strán. Parcela je uzavretá plotom, v susedstve je nové, veľké verejné parkovisko. Na nezastavanom dvore je zámková dlažba.

V najväčšej, historickej časti areálu už dlhodobo funguje zabehnutá reštaurácia s letnou terasou na dvore. Pod touto častou je vysoká, betónová pivnica, vhodná tiež na rôzne komerčné účely (skladovanie, vináreň, atď.). Na druhom konci areálu je v prevádzke známa, tiež zabehnutá práčovňa. V strednej časti budovy sú rôzne kancelárske alebo obchodné priestory, v súčasnosti tiež prenajaté. V podkroví tejto časti sú dve zariadené trojizbové byty, ktoré sú tiež obsadené nájomníkmi. Celá budova má zdravú, zrekonštruovanú sedlovú strechu, kúrenie je zabezpečené z dvoch plynových kotlov.

Cena celého komplexu budovy s pozemkami je 449.900.- eur. V prípade seriózneho záujmu sa hláste kvôli podrobnejším informáciám a na obhliadku, kde je možné prejsť všetky časti budovy a fungujúce prevádzky v nej.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.