Na prenájom pekný obchodný priestor o rozlohe 110 m2 v Rimavskej Sobote

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
110 m
2
okres Rimavská Sobota
Rimavská Sobota
Družstevná
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom veľký obchodný priestor o rozlohe 110 m2, ktorý sa nachádza na prízemí plne obnovenej multifunkčnej budovy v centre veľkého sídliska v Rimavskej Sobote. Celý objekt v rokoch 2019-2020 prešiel komplexnou vnútornou aj vonkajšou rekonštrukciou a moderným zateplením. Vykurovanie je riešené tepelným čerpadlom. V miestnosti je zabezpečené vetranie a moderné, úsporné osvetlenie, je zavedená studená aj teplá voda, trojfázové elektrické vedenie a obnovená je podlaha, steny aj okná. Skladá sa z hlavnej miestnosti s rozlohou 80 m2 a z dvoch menších miestností, ktoré sú využiteľné ako sklad alebo kancelária. K priestorom patria moderné samostatné dámske aj pánske toalety na spoločnej chodbe. Môžu byt využívané v prvom rade na obchodnú činnosť, prípadne na poskytovanie služieb po dohode s majiteľmi podľa povahy služby. Priestor má samostatný vchod z ulice, ale aj zo spoločnej chodby budovy.

Cena nájmu je 999 eur bez DPH, vrátane kúrenia, používania toaliet a upratovania spoločných priestorov. Spotreba vody a EE v komerčnom priestore je meraná a účtovaná samostatne. V prípade seriózneho záujmu dohoda na nájomnom možná.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet WC:
2
Internet:
áno

Na mape: Na prenájom pekný obchodný priestor o rozlohe 110 m2 v Rimavskej Sobote

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.