Na predaj areál, Rožňava

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1700 m
2
okres Rožňava
Rožňava
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 265 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj areál na okraji Rožňavy, v priemyselnej zóne Brzotín časť Bak. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 5100 m2 s možnosťou dokúpenia vedľajšej parcely. Úžitková výmera 1700 m2 a zastavaná plocha 1390 m2. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom.

V areáli sa nachádzajú haly vhodné na výrobu, logistiku, sklady, kancelárske a administratívne priestory, priestor pre podnikovú predajňu a vyhradené parkovanie približne pre 20 vozidiel. Súčasťou objektu je aj bytový priestor o výmere 220 m2 s krásnou priestrannou slnečnou terasou a výhľadom na okolie.

Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2009: zateplenie, krov, strešná krytina, kompletná výmena rozvodov, dobudovanie obytného priestoru. IS: Objekt je napojený na všetky inžinierske siete, disponuje vlastnou trafostanicou 55 kW, na pozemku sa nachádza studňa a žumpa 35 m3. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. 0911 715 121

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.