Iné, Ružomberok, Biely Potok, Nám.A.Hlinku

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
914 m
2
Vek stavby:  
< 20 rokov
okres Ružomberok
Ružomberok
Nám.A.Hlinku
pred 375 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 275 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj (zabehnutý) penzión a rodinný dom postavených vedľa seba v centre mesta v tichom prostredí parku na ulici Námestí A.Hlinku v Ružomberku. Penzión s Rodinným domom sa predávajú v celku. Celková obytná a úžitková plocha oboch budov je 1011m2 z toho penzión má úžitkovú plochu 555,39m2, rodinný dom 429,67m2 a vonkajšie kryté sedenie 26m2, penzión ako aj rodinný dom majú samostatné vchody.

Objekty boli postavené v roku 1999. V roku 2005 sa skončila rozsiahla rekonštrukcia objektov na súčasný stav. Každá budova je vykurovaná vlastným plynovým kotlom, v penzióne je aj prídavný bojler na teplú vodu. Každá budova má vlastný prívod plynu, vody, elektriny a odpadov. Okolitý terén je upravený, vydláždený.

V penzióne sa nachádza 5 apartmánov, 3 dvojlôžkové izby a 1 jednolôžková izba, všetky s vlastným hygienickým zariadením a TV, vstupná hala/recepcia, kaviareň/jedáleň pre 20 hostí a iné spoločenské (fitnes, biliard), obslužné a pomocné priestory (kuchyňa, hygienické zariadenia, sklady). Penzión je plne zariadený a vybavený.

Rodinný dom pozostáva zo 4 izieb/spální, 2x kúpeľne s WC, obývacej izby s teplovzdušným krbom, prepojená priestorovo s jedálňou a kuchyňou, komora, tretie WC, sauna, vínna pivnica, sklad a nezariadená povala. V dome sa nachádza viacero vstavaných skríň.

Súčasťou komplexu sú 2 garáže s automatickými výklopnými bránami a parkovacia plocha na nádvorí. V priestoroch dvora je vybudované vonkajšie kryté posedenie s krbom.

IS: voda, elektrika, plyn a vlastné odkanalizovanie.

Vek stavby:
< 20 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové

Na mape: Iné, Ružomberok, Biely Potok, Nám.A.Hlinku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.