PREDAJ: polyfunkčná budova, Ružomberok

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
350 m
2
Vek stavby:  
< 10 rokov
okres Ružomberok
Ružomberok
Ružomberok
pred 377 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 316 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍME ZÁUJEMCOV O OBHLIADKU, ABY SAMOSTATNE NECHODILI NA NEHNUTEĽNOSŤ A NESNAŽILI SA NAKONTAKTOVAŤ NA MAJITEĽA PRÍPADNE ZAMESTNONCOV. OBHLIADKU SI DOHODNITE S NAŠIM MAKLÉROM S KTORÝM SI DOHODNETE TERMÍN. JE TO POŽIADAVKA MAJITEĽA! ĎAKUJEME

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj polyfunkčný objekt v Ružomberku na ul. Poľná. Objekt sa nachádza neďaleko centra mesta v blízkosti športovej haly, plavárne, nového nákupného centra, vojenskej nemocnice... V objekte sa na prízemí nachádza priestor v ktorom je reštaurácia (picéria) a na poschodí 4 izbový byt (110 m2) s terasou (42 m2). Objekt možno využívať aj na iné účely napr. predajňa, kancelárske priestory, dielňa, výrobňa... spojené s bývaním, alebo sídlo firmy prípadne ubytovacie zariadenie.

Reštaurácia má úžitkovú plochu 200 m2 s kapacitou 45 miest a možnosťou rozšírenia o ďalších 20 miest. K reštaurácii patria reštauračná časť, kuchyňa, skladové priestory, šatňa, WC a sprcha pre personál, WC pre hostí. Kuchyňa dokáže vydať denne 150 obedov. Pica sa pečie v peci na drevo, ktorá je vkusne vybudovaná medzi kuchyňou a reštauračnou časťou.

Na prízemí sa ešte nachádza garáž, schodište a kotolňa.

Na poschodí sa nachádza veľký 4 izbový byt s terasou o veľkosti 42 m2 (3x14m). Byt o veľkosti 110 m2, má 3 spálne a veľkú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, kúpeľňu s rohovou vaňou a WC. V obývacej izbe je krb a výstup na terasu, ktorá je orientovaná na juhozápad. Teplo z krbu rozháňa ventilátor cez prieduchy do všetkých izieb, takže byt je možné vykurovať aj krbom.

Objekt bol postavený v roku 2005, je napojený na elektrinu, vodovod a kanalizáciu. Kúrenie je ústredné s pecou na peletky plne automatizované s digitálnymi termostatmi a čerpadlami samostatne pre piceriu a samostatne pre byt. Ohrev teplej vody je zabezpečený osobitne pre byt a osobitne pre picériu obojživelným bojlerom. Merače elektriny a vody sú samostatne pre byt a samostatne pre reštauráciu.

Budova je postavená na pozemku s rozlohou 274 m2 so zastavanou plochou 220 m2.

V prípade, že hľadáte podobnú nehnuteľnosť bez ďalších veľkých investícií, tak neváhajte a zavolajte 0903 113 848, Peter Bukna váš realitný maklér.

Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.

POTREBUJETE POMÔCŤ S HYPOTÉKOU? vyplňte formulár a viete na čom ste:

http://hypoteka.remax-slovakia.sk/?s=547d6eab149e6ce38e00c63282d7585f

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Ústredné palivové
Typ prevádzky:
Reštaurácia
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.