ZABEHNUTÁ PIZZERIA - POLYFUNKČNÝ DOM AJ S VEĽKOPLOŠNÝM BYTOM NA PREDAJ V ŠAMORÍNE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
260 m
2
okres Dunajská Streda
Šamorín
pred 251 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 212 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ochráňte svoje úspory pred znehodnotením. Investujte do zabehnutej nehnuteľnosti neďaleko hlavného mesta v Šamoríne, kde v poslednej dobe investície prichádzajú z rôznych kútov sveta!

Chateaureality Vám  ponúka na predaj plne zariadený polyfunkčný dom aj s veľkoplošným bytom na poschodí v Šamoríne /130 m2. /podlahové kúrenie v celej  v budove.

Nehnuteľnosť sa nachádza v priamom centre Šamorína , kde sú rôzne obchody ,lekári, zubári,  pešia zóna s rôznymi obchodmi s kanceláriami  s bytmi, bankami, poštou.

Polyfunkčný dom so zastavanou plochou 300m2 leží na pozemku o rozlohe 200m2. Dispozičný návrh predpokladá využitie suterénnych priestorov pre garáž a sklad. V 2. Nadzemnom podlaží sa nachádza veľkoplošný byt s dvomi spálňami aj s obývacou časťou spojené s kuchyňou samostatnou kúpeľnou a WC plus predsieň. V 1. nadzemnom podlaží 100 m2 sa nachádza výrobňa- obchod, kuchyňa s jedálňou ,šatňami , chladiace priestory ,priestormi na ukladanie rôznych materiálov ,sklad, a WC ako aj vnútorný priestor na posedenie ako terasa v strede budovy . V suteréne sú situované miestnosti 30 m2 na uskladnenie tovaru . Budova je napojená na inžinierske siete: na vodovodnú, kanalizačnú, elektrickú a plynovú sieť mesta.

Vo Veľkoplošnom byte spálne sú nepriechodné so samostatnými vchodmi, sú vybavené lôžkami a nábytkom vyrobeným na mieru. V miestnostiach je na podlahe položená dlažba, ktorá je príjemná na chôdzu v letných dňoch. Samozrejmosťou je aj televízna a internetová prípojka. Byt je plne zariadený už sa len nasťahovať pre nových majiteľov.

Parkovanie je možné pred areálom pre 4 vozidlá ako aj vo vnútri areálu , ktorého strednej časti sa nachádza pekne udržiavaná terasa.

Veľkou výhodou je veľmi dobrá povesť ,flexibilita a dlhoročné kontakty pre výrobňu ako aj pre iné využitie priestorov resp. rozšírenie podnikania pre nových majiteľov. Objekt je možné využiť aj ako celoročné reštauračné-výrobne priestory pre rôzne špeciality plus ubytovanie ,prenájom . Ekonomické prepočty hovoria o návratnosti investície od 4 do 8 rokov v závislosti od šikovnosti majiteľov.

Šamorín malebné mesto ktoré spojí hlavné mesto Bratislavu len 15 minútovou cestou ponúka okrem rôznych kultúrno športových podujatí aj rôzne aktivity , Tieto aktivity sú možné využívať po celý rok, aj mnohé ďalšie zaujímavé aktivity. Súčasťou zaujímavosti mesta je široká ponuka reštaurácií a bufetov. V meste je taktiež možné využiť tenisové kurty, jazdecký areál, rôzne kina športové udalosti , prípadne zúčastniť sa rybolovu. V okolí sú mnohé cyklotrasy a turistické chodníky, nakoľko je mesto situované v blízkosti priehrad Dunaja aj lesa. V meste je plná občianska vybavenosť a množstvo supermarketov, Tesco ,Kaufland Billa, Lidl, Jednota a taktiež pekná pešia zóna s mnohými obchodmi a reštauráciami.

Ide o naozaj zaujímavú podnikateľskú príležitosť. V prípade seriózneho záujmu a rýchleho jednania sú majitelia pripravení rokovať o predajnej cene objektu.

Cena 418 999 € zahŕňa: províziu realitnej kancelárie, kompletný právny servis s vypracovaním zmlúv a pomoc pri vybavovaní prípadného hypotekárneho úveru.

Ak sa Vám táto ponuka zapáčila neváhajte ma kontaktovať: PhDr.Chrenko Edit 0905 329 399 Pri vážnom a korektnom jednaní dohoda je možná na cene!

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, mobilný kontakt na makléra: 0905 329 399, email: chrenko@chateaureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.