DELTA - Investičná príležitosť!!! Penzión s reštauráciou a minerálnym prameňom na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1400 m
2
okres Svidník
Šarišský Štiavnik
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 206 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2018 i 2019 vám exkluzívne ponúka skvelú investičnú príležitosť - priestranný penzión s reštauráciou a vzácnymi minerálnymi prameňmi v malebnej obci Šarišský Štiavnik, okres Svidník.

DOM: Kolaudácia rodinného domu prebehla cca v roku 1950. Prvý dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014. Vytvorila sa tam veľká reštaurácia s kapacitou cca 100 osôb (možnosť usporiadania menších osláv a rôznych kultúrnych akcií). Na poschodí sa nachádza 10 apartmánov, každý z nich má samostatnú kúpeľňu zo sprchovacím kútom a WC). Druhý dom je pripravený na rekonštrukciu. Za týmto domom sa nachádzajú aj liečivé minerálne pramene (investičná príležitosť v podobe vytvorenia bio kúpaliska alebo liečebného domu prostredníctvom eurofondov). K domom prislúcha aj mimoriadne veľký pozemok. Vykurovanie je na tuhé palivo, ale veľkou výhodou je aj plynová prípojka priamo na pozemku. Voda je prostredníctvom studne a kanalizácia je obecná.

LOKALITA: Dom sa nachádza v dobrej lokalite v blízkosti hlavného ťahu, len 15 minút autom od okresného mesta Svidník.

CENA: 520 000,- EUR

Pri vážnom záujme možná dohoda.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: DELTA - Investičná príležitosť!!! Penzión s reštauráciou a minerálnym prameňom na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.