Štýlovo prerobený dom na bývanie a budova na podnikanie v podhorskej obci Šípkov na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
120 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Šípkov
pred 217 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 213 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Obec Šípkov sa nachádza pod úpätím Strážovských vrchov vzdialená asi 20 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou a 25 km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice.

Dom aj s komerčnou budovou( momentálne potraviny) leží v centre obce. Priamo od asfaltovej prístupovej cesty sa dostaneme cez dvor až ku vchodu do domu. Po dlhšej vstupnej chodbe sa dostaneme do obytných priestorov domu. Jeho dispozičné riešenie pozostáva  zo zádveria ktoré je priamo spojené s kuchyňou a veľkou spoločenskou miestnosťou a jej dominantou štýlovým krbom. Zo spoločenskej miestnosti sa ďalej dostaneme do troch izieb a dvoch samostatných kúpeľni s WC. Malá komora je taktiež súčasťou obytných priestorov, ktoré spolu majú 120 m2.Zo spoločenskej miestnosti sa dá dostať na malý dvor a do ďalších dvoch veľkých miestnosti, ktoré sú medzi sebou prepojené a majú samostatne zabudované krby. Prístup do týchto dvoch miestností je však aj priamo z dvora. Zo vstupnej chodby sa po schodoch dostaneme až na terasový zatrávnený pozemok na ktorom sú vysadené ovocné stromy. Na dvore v priamej blízkosti zatrávnenej časti pozemku je zastrešená časť, ktorá slúži ako dreváreň.  Ako bonus k tomuto domu sú  súčasťou  aj jediné fungujúce  potraviny v obci. Stoja priamo pri ceste a tvoria tak prednú časť pozemku. Majú rozlohu cca 120 m2. Aj dom aj potraviny prešli výraznou rekonštrukciou (nové plastové okná, omietky, elektrické rozvody, kúrenie, vnútorne priestory, a v roku 2015 aj nové strechy). Celý objekt je zaujímavý tým ,že vytvára veľké súkromie pre majiteľa. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej všestranné využitie a to ako pekné víkendové sídlo, dom na trvalé bývanie, alebo bývanie a zároveň podnikanie.

 

Územie obce leží v doline na hornom toku rieky Bebravy  juhozápadnej časti Strážovských vrchov. Na hornom konci obce sa nachádzajú pramene kvalitnej pitnej vody. Celá táto lokalita je stvorená na turistiku, hubárčenie a samozrejme oddych tak potrebný v tejto dobe. Táto oblasť Slovenska je vyhľadávanou pre jej čistotu ovzdušia. Vzdialenosť od Trenčína je 35 km a od Bratislavy 150 km cesta bude autom trvať približne 100 minút.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Štýlovo prerobený dom na bývanie a budova na podnikanie v podhorskej obci Šípkov na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.