Šoporňa - bývanie i podnikanie v jednom.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
340 m
2
okres Galanta
Šoporňa
pred 207 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 65 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Jedinečná možnosť podnikať vo svojom vlastnom rodinnom dome. Ponúkame na predaj nehnuteľnosť, ktorá poskytuje výborné podmienky na bývanie a súčasne i podnikanie. V obci Šoporňa ktorá má veľmi dobre rozvinutú infraštruktúru, pri hlavnej ceste.

Predajňa mäsa a mäso výrobni so všetkým zariadením a samozrejme povoleniami na predaj ako i na výrobu a spracovanie mäsa. V dome je podkrovný 3 izbový byt s kuchyňou, kúpeľňou, WC a samostatnou kanceláriou. V prízemných priestoroch je samostatná kompletne vybavená predajňa mäsa s predajnými pultmi a  so skladovacími priestormi. V zadnej časti objektu sa nachádza výrobňa a rozrábka mäsa. Všetko vybavenie: automatická udiareň, narážka, kuter, mlyn na mäso, miešačka na mäso, zabudovaný chladiaci box ako i mraziaci box, nerezové stoly a všetky drobnosti k potrebnej výbave sú v ponuke na predaj.  Všetky inžinierske siete sú samozrejmosťou. Celková výmera objektu je 229m2. 

Cena: 250 000 €

Bližšie informácie Vám poskytneme na kontaktoch:

Jonáš Irsák

0950 333 424

irsak@wingsreality.eu

Zabezpečujeme právne poradenstvo, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, autorizované zmluvy - a to všetko v jednej budove.

V cene našej služby je uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, vyhotovenie zmlúv právnikom.

Pomôžeme Vám s financovaním Vami vybratej nehnuteľnosti. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejšiu hypotéku ktorú si môžete vybrať z niekoľkých ponúk zo všetkých bánk na Slovensku.

Realitná kancelária WINGSreality je členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: Šoporňa - bývanie i podnikanie v jednom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.