DELTA - Rozostavaná budova na predaj Novoveská Huta, okr. Spišská Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
827 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 215 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 212 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2018 a 2019 vám ponúka na predaj rozostavanú polyfunkčnú budovu/dom v Spišskej Novej Vsi v časti Novoveská Huta.

BUDOVA: Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite Novoveská Huta, ktorá leží len 6 km južne od centra mesta Spišská Nová Ves. Objekt leží na pozemku o rozlohe 1662 m2, z toho zastavaná plocha je 827 m2. Vedie k nemu asfaltová cesta so závorami. Je pripojený na všetky inžinierske siete.  Jedná sa o hrubú stavbu, objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, na budove je nová strecha, časť okien je nových - plastových, časť pôvodných.

DISPOZÍCIA: Priestor pozostáva zo štyroch podlaží, dvoch čiastočne podzemných a dvoch nadzemných. Hrubá stavba poskytuje možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv a teda je aj široká možnosť využitia tohoto objektu. Môže byť využitý ako rekreačné zariadenie - penzión, wellness, vzhľadom na jeho polohu pod lesom. Alebo môže slúžiť ako sklad, obchod, miesto pre výrobu a pod. vďaka veľkému pozemku (parkovanie, uloženie materiálu atď..). Ideálny na podnikanie každého druhu.

CENA: 180 000 €

Pri vážnom záujme možná dohoda.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.