Paseo Reality ponúka na predaj budova Stropkov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
835 m
2
okres Stropkov
Stropkov
pred 248 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 234 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Paseo Reality ponúka na predaj budovu v Stropkove s rozlohou pozemku 1328 m2. Zastavaná plocha budovy je 515 m2. Plocha nádvoria 743 m2. K budove je v prednej časti pozemok 70 m2, ktorý sa dá využiť na prístavbu zázemia ako terasa, vstup do budovy atď. Budova  je prístupná a viditeľná priamo z hlavnej cesty smer na Svidník a Poľsko. Polohou je určená na rôznu podnikateľskú činnosť slúžiacu verejnosti a rovnako aj na bývanie. Objekt  je dvojpodlažný.  Pôvodná stavba z roku 1980 - /murovaný skelet vymurovaný tehlami a tvárnicami/, bola rekonštruovaná spolu s nadstavbou v roku 2006 - /železobetónová konštrukcia  s tehlovými múrmi/, strecha - drevené väzníky, izolácia a krytina poplastovaný plech. Fasáda je zateplená. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete. Kúrenie je realizované vlastnou kotolňou na tuhé palivo a ohrev vody, bojlerom z ústredného kúrenia, bojlerom elektrickým a aj slnečnými kolektormi na streche objektu.

Budova sa využíva v spodnej časti ako auto servis – pneuservis so skladovými priestormi, dielenskými priestormi a predajňou. Vstupy sú cez štyri garážové brány a viacerými dvernými vstupmi do objektu prevádzok. Rozloha prízemných priestorov je 415 m2.

Na poschodí sa nachádza penzión s viacerými izbami, recepciou, kanceláriou a jedálenskou časťou s barom. Penzión ponúka ubytovacie kapacity a je prístupný z pristavaného oceľového schodiska. Rozloha nadzemného podlažia  je 420 m2.

Objekt je plne využívaný a udržiavaný.  

Cena:  400.000 ,-€. Bezpečný právny aj finančný servis pre zabezpečenie financovania na kúpu aj pre podnikateľov je v cene a zdarma ! V prípade záujmu volajte 0907 915 475 Kolesár.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Garážové státie:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.