Peter Vizváry- realitnyprofik.sk ponúka KAVIAREŇ V STUPAVE NA PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
96 m
2
okres Malacky
Stupava
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 167 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Peter Vizváry – realitnyprofik.sk ponúka na predaj 1 podlažný murovaný objekt postavený v roku 2009 v novej zástavbe bytových domov v Stupave, na Okružnej ulici.

Objekt pôvodne pozostával z 3 nebytových priestorov, ale jednoduchou úpravou bol spojený pričom celková výmera objektu v súčasnom stave je 96,5 m2. Objekt ma ďalšiu samostatnú časť „kotolňu“ v ktorej je umiestnený plynový kotol, ktorý zabezpečuje vykurovanie celého objektu Každý nebytový priestor ma svoje zázemie a sociálne zariadenie. V priestoroch je osadená vzduchotechnika. Súčasťou objektu je pozemok na ktorom nehnuteľnosť stojí a 3 parkovacie miesta pred objektom.

V súčasnej dobe je v objekte nájomcom prevádzkovaná kaviareň. Nový majiteľ, môže objekt prenajímať aj naďalej súčasnému nájomcovi, rovnako tak využiť objekt na vlastné podnikateľské aktivity. Výhodou objektu je skutočnosť, že v jeho bezprostrednej blízkosti sa nachádza niekoľko nových bytových domov, ktoré naväzujú na pôvodné sídlisko, čo v prípade akejkoľvek prevádzky zabezpečuje dostatočnú potencionálnu klientelu. Na pozemku, ktorý je súčasťou nehnuteľnosti je možné prevádzkovať terasu, čo zabezpečí väčšiu kapacitu hostí.

V prípade, že preferujete dlhodobejšiu investíciu, prípadne chcete prevádzkovať vlastné podnikanie vo vlastných priestoroch, tak platí, že táto nehnuteľnosť je na to ako stvorená.

Všetky informácia nájdete tiež na www.kaviarenvstupave.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Strážna služba:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.