172 m2 - Sklad na PRENÁJOM, Trenčín, Za mostami

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
172 m
2
okres Trenčín
Trenčín
pred 184 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom skladový priestor s kanceláriami s celkovou rozlohou  172 m2 v Trenčíne Za mostami. Sklad je nevykurovaný, je rozdelený na 3 miestnosti, má dvojkrídlovú vstupnú bránu, možnosť vjazdu s VZV, resp. dodávkou, pred skladom je k dispozícii spevnená plocha asi na 4 parkovacie miesta.  Do areálu je pohodlný vjazd aj kamiónovou dopravou.

Súčasťou priestorov sú dve vykurované miestnosti (kancelárie, resp. kanc a kuchynka) a WC. Výmery kancelárii: 19 m2, 14 m2, WC 4,5 m2.

Samostatné meranie energií. Priestory sú vhodné na skladové účely, resp. výrobu. Všetko je na prízemí. Elektrika 230V/380V.

Okolie tvoria spevnené plochy. Výhodou je bezproblémový prístup nákladnou dopravou.  Areál je oplotený, strážený. Poloha areálu v priemyselnej zóne Trenčína, s výborným napojením na diaľnicu Bratislava - Žilina a zároveň blízko centra - len 5 minút jazdy od centra mesta. V blízkosti reštaurácie, obchody, lekáreň, mestská a prímestská doprava.

Záujemca neplatí  žiadnu  províziu pre RK! Cena za prenájom priestorov je  588 € mesačne bez DPH + náklady na energie. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.