215 m2 - Sklad na PRENÁJOM, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
215 m
2
okres Trenčín
Trenčín
pred 188 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 181 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom skladový priestor s rozlohou 215 m2 v Trenčíne. Sklad je nezateplený, nevykurovaný má plechovú strechu, betónovú podlahu, veľkú vstupnú rolovaciu bránu, nemá nakl. rampu. Rozmery haly sú 10,9 m x 19,8 m, výška 5m. Spevnená betónová plocha pred halou, pohodlný vjazd aj kamiónovou dopravou, cesty v areáli sú zokruhované (kamión sa nemusí otáčať).  Samostatné meranie energií. Hala je vhodná na skladové účely, výrobu. Všetko je na prízemí. Elektrika 230V/380V, 200 kW.

Okolie tvoria spevnené plochy. Je možné sa dohodnúť aj na prenájme vonkajších plôch na parkovanie. Výhodou je bezproblémový prístup nákladnou dopravou.  Areál je oplotený, strážený. Poloha areálu v priemyselnej zóne Trenčína, s výborným napojením na diaľnicu Bratislava - Žilina a zároveň blízko centra - len 5 minút jazdy od centra mesta. V blízkosti reštaurácie, obchody, lekáreň, mestská a prímestská doprava.

Záujemca neplatí  žiadnu  províziu pre RK! Cena za prenájom haly je 593,50 € mesačne bez DPH + náklady na energie. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet hál:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.