Administratívno - skladový priestor v Trenčíne

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
297 m
2
Vek stavby:  
< 5 rokov
okres Trenčín
Trenčín
Bratislavská (časť Trenčín-mesto)
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 154 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom administratívno – skladové priestory v Trenčíne. Nachádzajú sa na Bratislavskej ulici, v blízkosti diaľničného privádzača, novostavba ( kolaudácia v roku 2018). Priestor pozostáva zo skladu a obchodných a kancelárskych priestorov. Sklad o výmere 179 m2, svetlá výška 6,5m, výška garážovej brány 2,7m, podlaha liaty betón. Obchodné a kancelárske priestory a zázemie ( kuchynky, WC, technická miestnosť)sú na dvoch poschodiach o celkovej výmere 118 m2. Na prízemí chodba, jeden obchodný ( kancelársky ) priestor, kuchynka, WC, technická miestnosť so sprchou, výlevka. Na poschodí kancelária v tvare L s dvomi vstupmi, kuchynka, chodba a WC. V celom priestore hliníkové okná, alarm, samostatné podlahové plynové kúrenie ( aj v sklade), možnosť dorobiť klimatizáciu ( poplatok 85 €/mes), vonkajší kamerový systém, vnútri pred príprava. K dispozícii 4 vyhradené parkovacie miesta. Celý areál oplotený, vstupná brána na diaľkové ovládanie. Možnosť umiestnenia reklamy nad vstupom do priestoru. Energetický certifikát triedy B. Cena za prenájom 1 500 €/ mes + DPH + energie.

Podmienky prenájmu: zmluva na 5 rokov, 2 depozity, platba nájmu v daný mesiac, elektrika a plyn prepísané na nájomcu, voda podružné meranie ( raz ročne fakturácia, cca 48 €/ rok).

V prípade záujmu o bližšie informácie alebo obhliadku priestoru kontaktujte Pavol Kosík, tel. 0917 430 673, email: kosik@mojebyvanie.net

Vek stavby:
< 5 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
4+
Kuchynka:
áno

Na mape: Administratívno - skladový priestor v Trenčíne

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.