LEN U NÁS! Odstúpenie prevádzky Zmrzlináreň - Cukráreň - Bar, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1 m
2
okres Trenčín
Trenčín
Palackého
pred 316 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 295 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VIRGIN Reality Vám ponúka na odstúpenie prevádzku Zmrzlináreň - Bar v centre mesta Trenčín, na Palackého ulici, mimo pešej zony.

Ide o odstúpenie zabehnutej niekoľko ročnej dobre fungujúcej prevádzky s vlastnou výrobou zmrzliny. Je to tradičná domáca kvalitná zmrzlina vlastnej výroby s vlastnou receptúrou. Samozrejmosťou je stála klientela, ktorá je naučená a vyhľadáva tento druh ponuky s čerstvých a kvalitných surovín. Preto sa prevádzka odstupuje klientovi s jej nasledovaním know houw . Majitelia budú na začiatok pomocnou rukou pri zaučení a hlavne pri výrobe ich kvalitnej pochutine.

Prevádzka sa predáva s kompletným vybavením aj so zariadením (zmrzlinovy stroj, šoker, mraziaky, boxy, nábytok, pokladňa, kávovar, chladničky, vitríny, atď...).

Priestor o rozlohe približne 100m2 pozostáva z hlavnej časti vstupného baru s kapacitou 20 miest na sedenie a malej terasy s dvoma oddychovými lavicami. Z ďalšej miestnosti v ktorej je kuchyňa, prípravovňa , potom suchý sklad , šatňa. K prevádzke prislúcha aj sociálne zariadenie, zvlášť pre mužov a ženy. Prevádzka spľňa všetky hygienické požiadavky.

Bude možné postúpiť nájomnú zmluvu a tak isto aj s.r.očku.

Cena: Dohodou

Ďalšie podrobné informácie ohľadom prevádzky a ohľadom predaja Vám rada poskytnem telefonicky, prípadne na osobnom stretnutí.

Katarína Matušková

Váš realitný poradca

mobil: +421 903 697 704

e-mail: matuskova@virginreality.sk

Pod Sokolice 7289/28A

911 01 Trenčín

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: LEN U NÁS! Odstúpenie prevádzky Zmrzlináreň - Cukráreň - Bar, Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.