Polyfunčkný objekt v Trenčíne

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
810 m
2
Vek stavby:  
< 50 rokov
okres Trenčín
Trenčín
gen.Svobodu
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 159 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj polyfunkčný objekt v Trenčíne, na sídlisku Juh na hlavnej prístupovej ceste oproti OC Južanka a SLSP. Jedná sa o samostatne stojacu budovu, postavenú na pozemku o celkovej výmere 342 m2. Pôvodná stavba bola realizovaná v hornej časti pozemku s atypickým pôdorysom a prístavba bola vybudovaná v dolnej časti pozemku smerom. Obidve stavby sú stavebne a technicky prepojené. Polyfunkčný objekt je výškovo trojpodlažný. a to I.PP, I.NP. a II. NP. Je čiastočne podpivničený s otvorenou terasou a prístupný z troch strán. Pôvodná časť objektu bola daná do užívania v r. 1993 a prístavba bola daná do užívania v r. 2000. V priebehu roku 2008 bola vykonaná kompletná rekonštrukcia a modernizácia celého objektu a to: v I.PP zníženie podhľadu, I.NP a II.NP. jedná sa o úpravu vonkajších a vnútorných povrchov, kompletná výmena keramických obkladov, výmena okien za plastové, radiátory KORADA, elektroinštalácia, novej klimatizácie, novej kuchynskej linky a sociálne zariadenia. Bola zateplená strecha. Ďalej v r. 2016 boli na 1. NP v časti bývalej pekárne - nové podlahy, dlažby, elektroinštalácia, podhľady stropov zo sadrokartónu, WC a sprchy. V 2. NP nové omietky, v časti bývalej kuchyne - prerobená na kancelárske priestory, nové podlahy, omietky. . V novej časti bola prekrytá terasa. V roku 2018 bola budova kompletne zateplená.

Objekt je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, plyn elektrika. Vykurovanie objektu plynovým kotlom. Vrchné podlažie čiastočne klimatizované. Parkovanie verejné.

Vybavenie objektu - kamerový systém, alarm, počítačová sieť, telefónna ústredňa, internet, klimatizácia na II NP, vstupný kľúčový magnetický systém po komplexnej rekonštrukcii, mreže na všetkých oknách na 1.PP a 1.NP

Využitie: pôvodne bol objekt využívaný ako pekáreň s predajňou. Momentálne je využívaný na administratívne účely. Na I.PP - dva archívy a súkromná posilňovňa s malou telocvičnou. Na I.NP – 5 kancelárii, dve toalety , kuchynka, sprcha., solárium a kozmetické štúdio (so samostatným vstupom, 4 miestnosti, toaleta).Na II.NP – 5 kancelárií, štyri menšie sklady , vstupná hala, kuchynka, tri toalety a terasa. Objekt možno využívať na administratívne účely, obchodné účely, prevádzkové účely ( solárium, fitnes centrum, rehabilitačné centrum, kaviareň, reštaurácia a iné ... ).

Cena za objekt s vybavením 770.000,- EUR.

V prípade záujmu je možná dohoda aj na zariadení objektu. Kontakt Pavol Kosík, tel. 0917 430 673, email: kosik@mojebyvanie.net

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Poschodie:
3.
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
3
Kuchynka:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Polyfunčkný objekt v Trenčíne

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.