Priestory v Centre Trenčína - 100 m2 a parkovanie zadarmo

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
100 m
2
okres Trenčín
Trenčín
Hviezdoslavova
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

WFG reality Vám ponúka na prenájom nebytové priestory v Obchodnom dome v centre mesta Trenčín na ulici Hviezdoslavova o výmere 100 m2.

Hlavný vstup do objektu je orientovaný priamo z Hviezdoslavovej ulice, nachádzajúci sa na poschodí hneď nad predajňou odevov, obuvi a textilu KIK.

Táto nebytová jednotka disponuje veľkou vstupnou chodbou, z ktorej je vstup do priestoru samostatného WC ale i samostatnej kúpeľne so sprchou a umývadlom.

Z tejto priestrannej chodby je vstup do jednej nepriechodnej miestnosti bez okna, ďalej do druhej  miestnosti, ktorá je priechodná z miestnosťou číslo tri, obe tieto miestnosti sú svetlé a priestranné.

Priestory prešli kompletnou rekonštrukciou, nová kvalitná plávajúca podlaha, nové dvere spolu so zárubňami, nové elektrické rozvody, sanita v kúpeľni a WC.

Samotný priestor je predpripravený k užívaniu pričom konečná úprava priestoru bude dokončená na základe predstavy a využitia nájomcu po dohode s prenajímateľom. Budova ponúka i možnosť umiestnenia reklamy na fasáde.

Priestor je ideálny pre využitie kancelárskych, obchodných ale i rôznych prevádzkových služieb (masáže, nechtové študio, tetovacie štúdio, .) prípadne i ako firemné sídlo spoločnosti.

Cena mesačného nájmu je 800 Eur vrátane bezplatného parkovania! + energie

Depozit tvorí jeden mesačný nájom.

V prípade Vášho záujmu ma pre bližšie informácie kontaktujte na telefónnom čísle 0948 259 003.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Priestory v Centre Trenčína - 100 m2 a parkovanie zadarmo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.